Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Iveta to dala na pána: Ako skombinovať košeľu z JEHO šatníka?
Zdielať na

Iveta to dala na pána: Ako skombinovať košeľu z JEHO šatníka?

Zdroj: Martina Cimerman

Ako to vyzerá, keď sa stretne dámska móda s pánskou? Výsledok môže byť viac ako zaujímavý!

Ak ste sa niekedy dostali do situácie, že vám priateľ alebo kamarát musel požičať oblečenie, možno ste ostali prekvapené, ako dobre na vás tieto kúsky vyzerajú. Ak sa kombinujú s citom a doplnia ženskými prvkami, môže vzniknúť naozaj štýlový outfit, ktorý podčiarkuje vašu originalitu. Veď prečo sem tam nevystúpiť z davu?

Dámske v pánskom“ je aj zadaním tohto týždňa v šou Nákupné maniačky. Súťažiace majú už svoje nakúpené, tradične vám však svoju predstavu o tom, ako by mal outfit na danú tému vyzerať, predvedie aj módna blogerka. Tentoraz to bude Iveta, ktorá ako pánsky prvok zvolila košeľu. Čo poviete, podarilo sa jej to?

Iveta a jej „dámske v pánskom“

Biela pánska košeľa je jedným z najčastejších kúskov, na ktoré ženy siahnu, ak chcú kombinovať pánsku módu s dámskou. Čo takto použiť košeľu iným spôsobom? Pánska košeľa je dlhšia, a preto sa netreba báť doplniť ju kratším svetríkom v čiernej farbe. Bielo-čiernym outfitom nič nepokazíte. Ak chcete upútať pozornosť doplnkom, vyskúšajte červený motýlik, ktorého nosenie nemusí byť iba výsadou pánov.

Martina Cimerman

Martina Cimerman

Martina Cimerman

Ak chcete vedieť, ako tému "pánske v dámskom" zvládli súťažiace, pozrite si Nákupné maniačky v archíve.

Súvisiace články

Najčítanejšie