Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Masívne náhrdelníky: Stylista poradí, ako ich nosiť!
Zdielať na

Masívne náhrdelníky: Stylista poradí, ako ich nosiť!

Zdroj: Petra Áčová

Celeste Buckingham a Sisa Lelkes Sklovska stavili na masívne náhrdelníky. Poradíme vám, aký si vybrať a s čím ho skombinovať.

Nič nedokáže krásu ženy zdôrazniť viac ako nádherný šperk. To dobre vedia aj porotkyne najväčšej speváckej šou X FACTOR Celeste Buckingham a Sisa Lelkes Sklovska, ktoré ich s obľubou nosia.

„Šperky boli odjakživa považované za ozdobu žien. Trendom posledných sezón prehliadkových mól sú jednoznačne výrazné masívne náhrdelníky, ktoré okamžite upútajú pozornosť,“ prezradil stylista AUPARK Bratislava Alexander Lindov.

Práve takýto typ náhrdelníka zdobil dekolt Sise Lelkes Sklovskej a Celeste Buckingham počas kastingov do speváckej šou X FACTOR. Inšpirujte sa štýlom týchto krásnych dám aj vy! Poradíme vám, ako nosiť masívne šperky, aby ste dokonale zvýraznili vašu ženskosť.

Oživte svoj outfit

Masívne náhrdelníky sú variabilné, takže sa nemusíte obávať nosiť ich či už do práce, na večer s priateľmi, ale aj na spoločenskú udalosť,“ radí Alex. Týmto typom šperku môžete jednoducho a efektívne oživiť celý outfit. Stylista však v tomto prípade odporúča držať sa hesla „menej je viac“. Náhrdelník krásne vynikne v kombinácii s jednoduchými šatami, tričkom, blúzkou s nohavicami alebo sukňou.

Nepreháňajte to ani s ostatnými doplnkami, inak by sa mohlo stať, že budete pôsobiť lacno či nevkusne. Ak sa neviete zaobísť bez náušníc, stavte na minimalistické guľôčky, ktorými nič nepokazíte.

Ako ich nosiť?

Dnes si môžeme vybrať z veľkého množstva masívnych náhrdelníkov, ktoré v obchodoch nájdeme v rôznych tvaroch, veľkostiach a farbách. Ako si však zo všetkých tých druhov vybrať ten správny? Závisí to od typu postavy a príležitosti, na ktorú sa ho chystáte nosiť.

Košeľa

AUPARK

Ak ste romantický typ, neváhajte siahnuť po náhrdelníku v podobe jarnej záhrady plnej kvetov. Najviac vynikne vtedy, ak ho skombinujete s jednofarebnými šatami, ideálne bielymi.

Tričko

AUPARK

Masívne retiazky predĺžia krk, sú teda vhodné pre silnejší typ postavy. Dovoliť si ich však môžu aj dievčatá a ženy so štíhlou figúrou. Skvele vyniknú napríklad v kombinácii s tričkami s potlačou.

Šaty

AUPARK

Štrasové náhrdelníky sú ideálne na rôzne spoločenské udalosti. „Nebojte sa siahnuť aj po odvážnejších kúskoch v podobe veľkých drahokamov,“ radí Alex Lindov.

Porotkyne X FACTORU si vybrali. Celeste Buckingham zvolila jednofarebný tmavý náhrdelník, ktorý krásne splynul so šatami, Sisa Lelkes Sklovska naopak nechala svoj farebný šperk v tvare kvetov vyniknúť v dekolte. A ktorý je ten správny pre vás?

Najčítanejšie