Jasno
17°
Bratislava
Aurel
25.10.2024
Ukázala gigantické tehotenské brucho: Takéto ste už videli?
Zdielať na

Ukázala gigantické tehotenské brucho: Takéto ste už videli?

Zdroj: tiktok/ grow.thru.it

Tehotenstvo je u každej ženy iné. Kým niektoré ženy sa môžu pochváliť malým bruškom, ktoré prvé mesiace ani poriadne nevidieť, pri iných by ste ho neprehliadli. K nim patrí aj táto mamička!

Janelle je šťastne vydatá za svoju životnú lásku. Dvojica netúžila po ničom inom, ako založiť si rodinu. A ich sen sa stal skutočnosťou. Na jar sa totiž blondína dozvedela, že je tehotná. Po návšteve lekára však dvojica zistila, že čakajú identické dvojičky! 

Pred pár týždňami priviedla na svet dvojičky aj Dominika Morávková. Stala sa z nej štvornásobná mama. 

​Aj preto sa rozhodla, že svoje tehotenstvo bude zaznamenávať na sociálnych sieťach. Jej sledovatelia tak mali možnosť vidieť, ako jej pomaličky z týždňa na týždeň rástlo tehotenské brucho. A to narástlo do naozaj gigantických rozmerov! "Moje tehotenstvo bolo doteraz také ťažké, ale verím, že moji chlapci si ma pre niečo vybrali. Nikdy som netušila, aká silná viem byť..." priznala sa Janelle. 

V tých najťažších momentoch jej vraj pomohli životné príbehy iných mamičiek, ktoré si prešli podobnou cestou ako ona. Blondína nie raz priznala, že samotné tehotenstvo s takým veľkým bruchom bolo neuveriteľne ťažké. Jej pokožka sa extrémne natiahla a z hmotnosti chlapcov trpela neskutočnými bolesťami... "Nikdy v živote som necítila toľko bolesti ako teraz." Janelle napokon pred pár hodinami v 36. týždni tehotenstva priviedla pomocou cisárskeho rezu na svet dvojičky, z ktorých má neuveriteľnú radosť. 

@grow.thru.it A hard but beautiful journey ? #twinboys #twinmom #twinpregnancy #pregnantwithtwins #pregnancyjourney #pregnanttiktok #pregnantlife #pregnantmama #soontobemom #mamatobe ♬ i am so proud of you. - ro mitchell

@grow.thru.it Feeling incredibly blessed to finally have my baby boys here with me ?? #newmom #newtwinmom #postpartumrecovery #postpartum #csecrionrecovery #twinmom #identicaltwins #twinboys #twinboymom ♬ original sound - Janelle | FTM | Twin Mom ?

Súvisiace články

Najčítanejšie