Zatiahnuté
14°
Bratislava
Stela
3.10.2024
Mamička zostala z oblečenia v obchode zhrozená: Toto majú nosiť malé deti?
Zdielať na

Mamička zostala z oblečenia v obchode zhrozená: Toto majú nosiť malé deti?

Zdroj: Profimedia.sk

Oblečenie pre malé dievčatká, ktoré táto mamička uvidela v jednom z populárnych reťazcov, ju poriadne šokovalo. Sú tieto kúsky naozaj vhodné pre 4-5-ročné deti?

28-ročná Georgia išla do supermarketu, ktorý okrem potravín ponúka aj svoju značku oblečenia. Keď si pozerala najnovšiu kolekciu, nestíhala sa čudovať. Našla v nej totiž kúsky, ktoré boli pre také malé dievčatká naozaj odvážne…

Zaujímavé módne inšpirácie nájdete aj v relácii Nákupné maniačky každá pracovný deň od 15.50 na JOJ!

​Georgia niektoré kusy z novej kolekcie nafotila a následne uverejnila na sociálnych sieťach. Bola totiž zvedavá, či sa iba jej spomínané oblačenie zdá pre také malé deti cez čiaru… “Bola som šokovaná... Majú tam takéto sukničky, body a dokonca aj koženkové kraťasy. To všetko pre deti od 4-5 rokov. Takéto veci by som si ja obliekla, možno deti od 10 rokov, ale určite nie mladšie,” nechala sa počuť prekvapená mamička. 

Kúpili by ste to vašim deťom?

Jej príspevok sa okamžite stal virálny a vyjadrili sa k nemu stovky žien. Kým mnohým spomínané kúsky oblečenia neprekážali a v ich nosení u takých malých dievčatiek nevideli problém, iné sa rovnako ako Georgia zhrozili. “Pre také mladé dievčatá sú absolútne nevhodné,” zhodla sa väčšina. Čo si myslíte vy? 

@georgia96xxx Madness to me #fyp #mumsoftiktok #toddlersoftiktok ♬ original sound - Georgia || toddlermum?

Súvisiace články

Najčítanejšie