Jasno
24°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Vzácne FOTO Jessicy Biel so starším synom: Aj vám sa zdá, že sa na rodičov nepodobá?
Zdielať na

Vzácne FOTO Jessicy Biel so starším synom: Aj vám sa zdá, že sa na rodičov nepodobá?

Zdroj: Profimedia

Celebritní rodičia svojich dvoch synov chránia od pozornosti médií a ich tváre verejnosť takmer nikdy nevidela, až doteraz! Mnohých poriadne prekvapilo, ako ich starší potomok vyzerá.

Spevák Justin Timberlake a herečka Jessica Biel majú spolu dvoch synov, 9-ročného Silasa a 3-ročného Phineasa. Rodičia si súkromie chránia ako sa dá a svojich chlapcov neukazujú do tváre ani na sociálnych sieťach. O to viac sú vzácne aktuálne zábery, na ktorých sa Jessica so starším synom Silasom zúčastnila na US Open, píše brightside.me.

Vzácne foto so synom 

Keďže Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake zvyčajne držia svoje deti mimo centra pozornosti, vystúpenie jej syna na nedávnom športovom podujatí upútalo pozornosť ľudí. Dvojica doteraz ukázala deti naozaj len veľmi výnimočne a to tak, že boli na záberoch zozadu, ich tváričky zachytili paparazzi len zriedkavo, Silasa naposledy niekoľko rokov dozadu. Zo záberov je jasné, že slávna mamina si návšteva druhého kola newyorského šampionátu so starším synom poriadne užila, no ľudia sa po zverejnení týchto záberov opäť nezdržali komentárov.  

Profimedia

Po kom ten chlapec je? 

Zábery Jessicy so synom Silasom okamžite rozpútali vášnivú debatu na sociálnych sieťach. Ľuďom sa nepozdáva, ako chlapec vyzerá, a podľa mnohých sa nepodobá ani na jedného zo svojich rodičov. Niektorí dokonca špekulovali, či je vlastne ich biologickým dieťaťom, vzhľadom na badateľné rozdiely vo výzore v porovnaní so slávnymi rodičmi a začali šíriť teóriu, že si najali “herca”, aby predstieral, že je to ich syn.   

„Tieto komentáre sú dôvodom, prečo rodičia skrývajú svoje deti pred verejnosťou,“ napísal jeden z komentujúcich a slávnej rodinky sa zastali aj mnohí ďalší. Čo na túto kauzu hovoríte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie