Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Matky sa pustili do Lely: Ty chceš byť pekná a dcéra urobíš toto?
Zdielať na

Matky sa pustili do Lely: Ty chceš byť pekná a dcéra urobíš toto?

Zdroj: Instagram/lela_ceterova_official

Hviezda Nákupných maniačok si na neustálu kritiku za svoje outfity zo strany žien už zvykla. Tentoraz sa však terčom závistlivých matiek stala práve jej malá dcéra...

Miluje sexy outfity, v ktorých vyniknú práve jej ženské krivky a Lela Ceterová sa netají ani tým, že na svojom tele a tvári zmenila všetko to, s čím bola nespokojná. A pre svoj vzhľad je neustále pod paľbou kritiky mnohých žien, ktoré sa nevedia zmieriť s tým, že jej sa takýto "vyumelkovaný" imidž páči. Oveľa ťažsie však znáša, ak sa pustia do jej malej dcérky. 

​Jej 4-ročná Lili, rovnako ako mnohé iné deti, nastúpila v septembru do škôlky. A ako každá hrdá mama aj Lela sa pochválila fotkou so svojou prvorodenou. Lilli je krásne blonďavé dievčatko, ktorej jej mama nechala ostrihať ofinu. A práve pre tento klasický detský dievčenský účes ju mnohé matky skritizovali!

Ostrihaná podľa hrnca

"Malá ostrihaná podľa hrnca…ty chceš byt pekná a dcére toto urobiť? Uff…koniec," odkázali jej. Lela sa však tentoraz nedala žene poslala jasný odkaz: "Ja som tak tiež chodila ostrihaná. Mne sa moja dcérka páči. Vy si svoje dieťa riaďte podľa seba..." Čo si myslíte vy? 

Súvisiace články

Najčítanejšie