Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Najpotetovanejšia matka Británie sa sťažuje: Kvôli vzhľadu nemôže s deťmi nakupovať
Zdielať na

Najpotetovanejšia matka Británie sa sťažuje: Kvôli vzhľadu nemôže s deťmi nakupovať

Zdroj: Profimedia

Návrat detí do škôl po prázdninách je pre rodičov väčšinou poriadny stres. Táto mama však prežíva ešte jeden problém navyše. Čo na to poviete vy?

Melissa Sloan sa pýši titulom najviac potetovaná britská matka, jej telo zdobí vyše 800 obrázkov. Teraz má však matka ôsmich detí doslova zlomené srdce. Ľudia na ňu neustále zízajú a hlasno komentujú jej vzhľad, že nemôže ísť so svojimi deťmi ani nakúpiť školské pomôcky, píše mirror.co.uk.

Kvôli svojej vášni prežíva peklo 

Melissa Sloan sa dostala už niekoľkokrát do médií a to kvôli extrémne potetovanému telu a tvári a tiež následkami, ktoré s jej koníčkom súvisia. Tentokrát sa pridali ďalšie.  

Viacnásobnú mamičku trápi, že si s deťmi nemôže užiť začiatok školského roka a veľký problém má aj s tým, že s nimi nemôže v pokoji nakúpiť nové školské uniformy a školské potreby.  

„Cítim sa totálne nešťastne, lebo nemôžem vziať svoje deti na nákupy,“ posťažovala sa 47-ročná žena. „Väčšinou sa vyhýbam chodeniu do obchodov, nákupy potravín má na starosti môj partner, no veľmi ma mrzí, že ani veci pre deti nemôžem nakúpiť ja,” hovorí mamička a dodáva, že reakcie ostatných ľudí a najmä iných rodičov na jej vzhľad sú už nezvládnuteľné.  

Profimedia

Hoci trpí, tetovania neľutuje 

„Som zlomená a nešťastná z toho, že ľudia nedokážu akceptovať jej jedinečný vzhľad a samozrejme veľmi to vplýva aj na celú moju rodinu. Keď idem von medzi ľudí, musím si zakryť tvár hustým základom, pretože to je pre ľudí stále obrovský problém,” hovorí Melissa, ktorú bola v minulosti prezývali aj Crayola. Napriek neustálej negatívnej pozornosti nikdy neoľutovala, že sa nechala takto extrémne potetovať.  

"Nemala by som skrývať svoje telo pred ostatnými ľuďmi. Moje tetovania by mali byť akceptované a pochopené. Je únavné vyhýbať sa verejným miestam kvôli tomu, ako vyzerám, a ľuďom, ktorí nemajú pochopenie. Milujem svoj jedinečný vzhľad, ak to iní ľudia nezvládnu, je to ich problém, " dodáva potetovaná mamina, ktorej v minulosti práve kvôli vzhľadu zakázali vstup na niekoľko miest vrátane miestnej krčmy a kostola.  

Čo si o tom myslíte vy?  

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie