Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Nevybrali ho náhodne! TOTO je dôvod, prečo Bieberovci dali synovi meno Jack
Zdielať na

Nevybrali ho náhodne! TOTO je dôvod, prečo Bieberovci dali synovi meno Jack

Zdroj: Profimedia

Celebritný manželský pár Justin a Hailey Bieberovci oznámili iba pred pár dňami narodenie svojho prvého syna, ktorý dostal meno Jack Blues Bieber. Ste zvedaví, prečo práve toto meno?

Hailey a Justin tehotenstvo dlhú dobu tajili, čo bolo čiastočne spôsobené negatívnymi skúsenosťami, ktoré Hailey mala s verejnou pozornosťou okolo ich vzťahu, niekoľkokrát sa dokonca v ich prípade hovorilo aj o rozvode, pripomína people.com.

Manželia sí chceli uchovať časť svojho súkromia a tak oznámili, že čakajú dieťa až na konci mája, kedy si obnovili manželský sľub na Havaji a Hailey práve tam v bielych šatách ukázala tehotenské bruško. 

„Asi som to mohla skrývať až do konca. Ale stres z toho, že si nemôžem tehotenstvo užívať navonok, som si neužívala. Mala som pocit, že skrývam veľké tajomstvo, a to mi nebolo príjemné. Chcela som mať slobodu ísť von a žiť svoj život," povedala vtedy Hailey pre W Magazine. 

Prečo meno Jack? 

Narodenie syna Jacka Blues Biebera symbolizuje pre manželov nielen nový začiatok, ale aj pokračovanie rodinných tradícií a hodnôt, ktoré vyznávajú.  

Meno Jack rozhodne nevybrali náhodne, pre oboch rodičov má osobitný význam, pretože je úzko späté s rodinnou históriou a tradíciami. Jack je totiž prostredné meno Justinovho otca, Jeremyho Biebera. Aj keď s ním Justin nevyrastal, pretože sa rodičia čoskoro po jeho narodení rozišli, postupne si k nemu našiel cestu a chcel týmto gestom uctiť rodinnú líniu Bieberových. Okrem toho, mnoho členov ich rodiny má mená začínajúce na písmeno J, čo znamená, že všetci majú  rovnaké iniciály "JB." 

Súvisiace články

Najčítanejšie