Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Monika Bagárová je šťastím bez seba: Dcéra Ruminka jej TO konečne dopriala!
Zdielať na

Monika Bagárová je šťastím bez seba: Dcéra Ruminka jej TO konečne dopriala!

Zdroj: Instagram/bagarovamonika

Krásna česká speváčka sa netají tým, že nie kariéra, ale práve jej milovaná rodina a dcérka sú pre ňu na prvom mieste v živote. Najnovšie sa vytešuje z aktivity, na ktorú si musela počkať až štyri roky!

Pred pár mesiacmi musela Monika Bagárová prekúsnuť veľké sklamanie, keď sa zrušil jej veľký vysnívaný koncert, no život ide ďalej a je mnoho dôvodov na radosť.

Dcérka Rumia na prvom mieste 

Monika sa krátko po zrušení koncertu vytešovala z prekrásnej narodeninovej oslavy pre dcérku Rumiu, ktorá má už štyri roky. Na jej želanie jej mamina pripravila rozprávkovú párty v štýle jednorožcov a ako darček dostala aj živého zajačika.  

Najnovšie sa celebritná mamina pochválila ďalšou správou, z ktorej sa ohromne vytešuje. Ruminke konečne dorástli a zhustli vlásky a tak si konečne môže vychutnávať česanie a účesy, na čo sa teší každá mama, ktorá má dcérku.

,,Priatelia, je to tu. Copíky, drdolčeky, štipčeky, sponečky, gumičky. Ideme bomby,” pochválila sa Monika zábermi dcérky, ktorej s vláskami skúša najrôznejšie účesy a poriadne si to vychutnáva. Rozkošná je, však?  

Súvisiace články

Najčítanejšie