Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
FIT krásky považujú za sestry, ide však o matku s dcérou: Rozoznáte, ktorá je ktorá?
Zdielať na

FIT krásky považujú za sestry, ide však o matku s dcérou: Rozoznáte, ktorá je ktorá?

Zdroj: Profimedia

Fitness influencerka so svojou dcérou spôsobujú na sociálnych sieťach ošiaľ každým jedným príspevkom. Neuveriteľné, naozaj vyzerajú ako rovesníčky, však?

54-ročná fitnesska a trénerka Andréa Sunshine z Londýna je perfektným dôkazom toho, že vyzerať príťažlivo a fit je možné v každom veku. Na Instagrame má prezývku fit babička, čo jej vôbec neprekáža, keďže pri svojej 28-ročnej dcére vyzerá skôr ako jej sestra, píše uk.news.yahoo.com.

Vyzerajú ako fit sestry 

Andréa cvičí už dlhé roky ak pohybu vedie aj svoju dcéru. „Pohyb je pre mňa neoddeliteľnou súčasťou každého dňa. Bez neho telo nemôže fungovať. Nerozumiem ľuďom, ktorí sú zdravotne v poriadku a nejdú sa ani prejsť,“ uviedla Andréa. 

"Som rozvedená už dlho. V podstate fitness životný štýl vstúpil do môjho života hneď po rozvode ako kompenzácia, v tomto období som sa cítila nešťastná a smutná," spomína fit mamina, ktorá si poklony od výrazne mladších mužov užíva, no jej dcéra z toho nadšená nie je.  

Profimedia

Cvičenie ako vášeň

Za jej vyrysovanou postavou je však aj poriadna drina v posilňovni, ktorú si obľúbila natoľko, že je na nej závislá a cvičí približne 3 hodiny každý deň, Veľký dôraz kladie aj na kvalitnú stravu plnú bielkovín. 

Pred časom poriadne zaskočila svojich fanúšikov, keď prezradila, že mesačne skonzumuje až 150 vajec, ďalej obľubuje sladké zemiaky, ktorých minie takmer 10 kíl a denne konzumuje aj rôzne šaláty a veľa brokolice.

„Viem, že zjem veľa vajec, ale aj veľa trénujem a moju stravu kontroluje výživový poradca,“ vysvetľuje Andrea, ktorá konzumuje veľa bielkovín kvôli tomu, aby si udržiavala svalovú hmotu, zároveň sa však vyhýba nezdravým tukom a sladkostiam.  

Andréa a Jannah sú nielen matka a dcéra, ale sú tiež veľmi blízke priateľky a robia spolu všetko od nakupovania až po cestovanie a samozrejme väčšinou spolu aj cvičia. Čo poviete, rozoznali by ste hneď, ktorá je ktorá?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie