Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Mamička ukázala svoje dieťa, ľudia zostali v šoku: Naozaj má ten valibuk iba 4 mesiace?
Zdielať na

Mamička ukázala svoje dieťa, ľudia zostali v šoku: Naozaj má ten valibuk iba 4 mesiace?

Zdroj: TikTok/devonkelley0

Ľudia na sociálnych sieťach neverili vlastným očiam, keď mamička prezradila, že jej syn má iba pár mesiacov. No schválne, aký vek by ste mu tipli vy?

Američanka Devon Nimon porodila začiatkom tohto roka svoje prvé dieťa a už teraz žartuje, že z neho čoskoro bude oplympionik. Má ešte iba štyri mesiace a nosí oblečenie pre ročné dieťa, píše The Sun.

@devonkelley0 Anyone else out there with giant babies #bigbaby #4monthsold #babyboy ♬ original sound - Devon Nimon

Mamička sa na TikToku pochválila synčekom, ktorý sa volá Connor a sama ho nazýva obrím bábom. V štyroch mesiacoch nosí oblečenie pre ročné deti, váži osem kíl a už teraz je pre Devon poriadne ťažký, keď ho nosí na rukách.     

Devon vo videu spomína, že jej synček rastie tak rýchlo, že mu nestačí dokupovať väčšie a väčšie oblečenie, niektoré mu nevydrží ani dva týždne. “Ale je to šťastný a zdravý chlapec, nič viac si nemôžem priať,” dodala mamina a zavtipkovala, že majú doma budúceho olympionika a pomaly mu môžu vyberať šport, ktorý bude trénovať.  

Ľudia na sociálnej sieti si chutného valibuka obľúbili hneď a viacerí sa zhodli v tom, že z neho bude skvelý basketbalista! Videli ste už takéto 4-mesačné bábo?  

Najčítanejšie