Zatiahnuté, dážď
13°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Vážne svojho syna do tohto veku kojila? Matkám to pripadalo zvrátené
Zdielať na

Vážne svojho syna do tohto veku kojila? Matkám to pripadalo zvrátené

Zdroj: Instagram/the.lauren.mcleod

Dokedy by ste mali svoje dieťa kojiť? Dvojnásobná mam Lauren má v tejto citlivej téme úplne jasno! Svojho syna totiž kojila až do veku šiestich rokov. Prečo?

Lauren je veľmi spokojná dvojnásobná mama, ktorá pracuje ako pôrodná dula. Keď v roku 2017 priviedla na svet svojho syna, veľmi dúfala, že sa jej ho podarí kojiť aspoň do dvoch rokov. To, čo sa však stalo, s tým rozhodne nepočítala...

​Simona Krainová je vraj prísna mama. Prečo? 

​Jej syn sa totiž nechcel prestať kojiť, takže jej neostávalo nič iné, ako v tom pokračovať. Cez deň jedol normálnu stravu, pil vodu, ale večer od nej vždy vyžadoval aj materské mlieko. Potom tmavovláska opätovne otehotnela, takže naraz kojila syna aj narodenú dcérku. O svojej skúsenosti a výhodách kojenia už väčších detí pravidelne píše aj na sociálnych sieťach, no pre svoj prístup sa už stretla s množstvom kritiky. Svojho syna totiž napokon odstavila, keď mal šesť rokov. A mnohých ženám to pripadalo zvrátené. Austrálčanka si však z negatívnych komentárov ťažkú hlavu nerobí a robí presne to, čo ona považuje za správne. Aký je váš názor?

Súvisiace články

Najčítanejšie