Zatiahnuté
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Fanúšikovia Paľa Haberu sú úplne PAF z jeho vnučky: 7-ročná slečna vyzerá ako modelka!
Zdielať na

Fanúšikovia Paľa Haberu sú úplne PAF z jeho vnučky: 7-ročná slečna vyzerá ako modelka!

Zdroj: Profimedia

Vďaka najstaršej dcére je z Haberu už dvojnásobný dedko. Pozrite sa, ako aktuálne vyzerá jeho rozkošná vnučka Eliabet.

Spevák Paľo Habera (62) má s českou topmodelkou Danielou Peštovou dve spoločné deti - dcéru Ellu (21) a syna Paula Henryho (15). Z predošlého vzťahu má však najstaršieho potomka, dcéru Zuzanu (38). Práve ona urobila už pred pár rokmi zo slávneho otca aj dvojnásobného dedka.

Zuzana Koperniech bola prvýkrát vydatá za Lukáša Kuzmiaka, s ktorým má 13-ročného syna Matthiasa. Žiaľ, tento manželský zväzok dlho nevydržal a dvojica sa rozviedla. Sympatická Zuzka si však našla nového priateľa Mariána, za ktorého sa vydala a majú spolu dcérku Elizabet, ktorá má už sedem rokov. 

Zuzana si žije s rodinou pokojný život a nevyhľadáva pozornosť médií, občas sa však na sociálnej sieti pochváli svojou milou rodinkou. Najnovšie spôsobila doslova ošiaľ práve záberom malej Elizabet v slávnostných šatách, ako sedí v obývačke na gauči. Rodina sa vyparádila, keďže boli pozvaní ako hostia na svadbu.  

"Mini ja (lepšia verzia mňa) ako svadobný hosť," napísala pyšná mamička k fotke, z ktorej boli ľudia nadšení. Mnohí rozkošné dievčatko prirovnávali k bábike či budúcej modelke. Naozaj je krásna, čo poviete?  

Súvisiace články

Najčítanejšie