Zatiahnuté
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Dominika Cibulková má doma 2 malé deti: TOTO ako matka však nerobí!
Zdielať na

Dominika Cibulková má doma 2 malé deti: TOTO ako matka však nerobí!

Zdroj: Instagram/domicibulkova

Starostlivosť o dve malé deti dá asi každej žene poriadne zabrať. U Dominiky Cibulkovej to však až tak neplatí. Jednu úplne bežnú mamičkovskú činnosť totiž zo svojho zoznamu povinností vyškrtla a ušetrí tak kopec času. Čo to je?

Ak máte malé deti, chodíte popritom do práce, asi väčšinu času máte pocit, že nič nestíhate a na starostlivosť o seba vám už žiadny čas nezostáva. Dvojnásobná mama Cibulková je však výnimka!

“Mám úžasnú pomoc, bez ktorej by to absolútne nešlo, ale ako hovorí naša gazdiná: “Dominika si to vždy vedela zariadiť” a je to tak! Ženy, nie sme nenahraditeľné a čas pre seba je extrémne dôležitý, a to vám hovorí žena, ktorej sebaláska hrá v živote veľký prím,” vysvetlila nedávno bývalá tenistka. Gazdiná však nie je jediná pomoc, bez ktorej sa Dominika nezaobíde. “Mám milujúceho a starajúceho sa manžela, máme plne zapojené obe babky, mám opatrovateľku, ktorá k nám aktuálne chodí 3-4-krát do týždňa a máme dvoch krstných rodičov, ktorí sa venujú Jakubkovi ako ďalší plnohodnotný člen “Navara’s teamu. Takže už chápete, ako to všetko môžem stíhať a zvládať…" povedala pred časom blondína. Pre cas.sk dokonca priznala, že ju by ste doma za sporákom vyvárať nenašli. Prečo? "U nás doma sa nevarí. Buď pestúnka navarí, alebo babky. My sme takí vonkajší stravníci, aj deti..." dodala Dominika. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie