Oblačno
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Princezná Kate konečne na verejnosti: Odborníčka na čítanie z pier prezradila, o čom hovorila s deťmi
Zdielať na

Princezná Kate konečne na verejnosti: Odborníčka na čítanie z pier prezradila, o čom hovorila s deťmi

Zdroj: Profimedia

Fanúšikovia boli vo vytŕžení, keď sa na slávnostnom podujatí objavila aj princezná Kate. Po dlhej dobe tak mohol celý svet vidieť celú rodinu pokope.

Najväčšiu pozornosť pri slávnostných oslavách 75. narodenín britského kráľa Karola III. patrila nielen oslávencovi, ale aj princeznej Kate, ktorá sa po niekoľkých mesiacoch objavila na verejnosti, hoci je uprostred náročnej liečby chemoterapiou, píše The Sun. Nesklamal ani jej najmladší šesťročný potomok princ Louis, ktorý už tradične predviedol celú zásobu svojich typických ksichtíkov.

„Pozri sa tam, mami,“ povedal nadšený desaťročný George smerom ku Kate, ktorá išla pred tisíckami ľudí slávnostným kočiarom po londýnskej triede Mall s celou svojou rodinou – manželom Williamom, Georgom, deväťročnou Charlotte aj spomínaným najmladším Louisom. Vďaka špecialistke na odčítanie z pier, Gaby Lane, je jasné aj to, o čom si rodinka počas cesty hrkútala.   

Kate bola okolitým dianím pohltená rovnako ako jej ratolesti. „Napravo, pozerajte.“ Všetci sa potom spoločne obrátili rovnakým smerom a sledovali sprievodnú ceremóniu počas jazdy.

Keďže s rakovinou nebojuje iba princezná Kate, ale aj samotný kráľ Karol III., porušil tento rok tradíciu a nejazdil na koni, ale v kočiari po boku svojej manželky Camilly. Keď sa zdalo, že prehánky nad Londýnom ustávajú, vytiahol tradičný tromf britských konverzácií. „Rozjasňuje sa,“ povedal smerom ku Camille.   

Kate vyzerala v bielych šatách a fascinátore úchvatne, hoci mnohí si všimli, že zrejme kvôli náročnej liečbe bola ešte štíhlejšia, ako predtým. Pôsobila však uvoľnene a nestratila po celý čas úsmev ani koncentráciu.  

„Robím slušné pokroky, ale ako vie každý, kto prechádza chemoterapiou, sú dobré aj zlé dni,“ uviedla predtým na Instagrame. Pridala informáciu, že liečba potrvá ešte minimálne niekoľko mesiacov. „V tých zlých dňoch sa cítite slabí, unavení a musíte nechať telo odpočívať. Ale v dobrých dňoch, keď sa cítite silnejší, chcete z pocitu pohody vyťažiť maximum,“ pokračovala Kate a dodala: „Dúfam, že sa v lete budem môcť zúčastniť niektorých verejných akcií, ale viem, že ešte nie som z najhoršieho vonku.“

View this post on Instagram

A post shared by @richardd_francis

Pevný vzťah s Williamom

Špecialistka na neverbálnu komunikáciu však ešte upozornila na láskyplný vzťah Kate a Williama, keď sa na balkóne zahľadeli do očí, čo značilo radosť, že môžu byť na verejnosti opätovne bok po boku. „Williamove očné vrásky i svaly okolo úst prezrádzali jeho vnútornú hrdosť a možnú úľavu, že má svoju krásnu ženu znova po svojom boku. Zatiaľ čo Kate sa v tejto fáze viditeľne uvoľnila a na tvár sa jej vrátil široký a láskyplný úsmev s jamkami,“ popísala dojemné vyznanie lásky.

Po absolvovaní vojenskej prehliadky celá kráľovská rodina zamávala z balkóna, zatiaľ čo nad hlavami prítomných preleteli stíhačky RAF a vypustili farebnú stopu v národných farbách modrej, bielej a červenej. Ukázali sa tiež vrtuľníky, ktoré sú obzvlášť blízke princovi Williamovi. Sám jeden z nich pilotoval v rámci svojej vojenskej služby. 

Súvisiace články

Najčítanejšie