Oblačno
30°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Šokujúce video zo safari parku: Zviera schmatlo 2-ročné dieťa a vyhodilo ho do vzduchu
Zdielať na

Šokujúce video zo safari parku: Zviera schmatlo 2-ročné dieťa a vyhodilo ho do vzduchu

Zdroj: Profimedia

Nevinná návšteva zvieracieho parku sa zmenila na hotovú drámu. Zábery divokého zvieraťa s malým dievčatkom v papuli, naháňajú hrôzu!

Rodičia navštívili so svojou 2-ročnou dcérkou Paisley Toten texaský safari park, kde si mali možnosť z otvoreného džípu prezerať voľne pobehujúce zvieratá s možnosťou nakŕmiť ich. Dobrodružná jazda sa však v jednom okamihu zmenila na drámu, píše mirror.co.uk.

Rodinka pomaly prechádzala v terénnom aute popri zvieratách a keď sa pristavili pri žirafách, dcérka chcela jednu z nich nakŕmiť. Žirafa ju nečakane schmatla za tričko a na pár sekúnd ju zdvihla do vzduchu. Našťastie, dievčatko však vzápätí žirafa vrátila do maminej náruče.  

Dramatické okamihy zachytila na telefón priamo mamička dievčaťa. V okamihu, keď sa žirafa chopila jej dcéry, natáčanie ukončila. Ďalšie videá urobili iní návštevníci safari parku, ktorí boli v ich blízkosti. Dievčatku sa našťastie nič nestalo, no rodina a ďalší svedkovia incidentu zostali z toho v poriadnom šoku. Majitelia parku po incidente ihneď prijali špeciálne opatrenia, aby sa podobné situácie neopakovali.   

Otec Paisley uviedol, že ich dcérka sa ku podivu veľmi nebála, ani neplakala. "Ale mne sa zastavilo srdce," spomínal na nepríjemné okamihy Jason Toten. Dcérku tak za statočnosť odmenil kúpou plyšáka v miestnom obchode so suvenírmi. Ako inak, na pamiatku dostala plyšovú žirafu...  

Súvisiace články

Najčítanejšie