Polojasno
24°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Naozaj dala TOTO zjesť svojej 6-mesačnej dcérke? Z Natálie Puklušovej sú mamičky v šoku
Zdielať na

Naozaj dala TOTO zjesť svojej 6-mesačnej dcérke? Z Natálie Puklušovej sú mamičky v šoku

Zdroj: instagram/nataliapuklusova

Ak sa jedná o detské príkrmy, väčšina mamičiek staví na rokmi osvedčené recepty. Nájdu sa však ja také, ktoré experimentujú a Natália Puklušová je jednou z nich. Počuli ste už niekedy o takomto vývare?

Natália našla šťastie po boku partnera Michala, s ktorým vychovávajú aj spoločnú dcérku Wilku. Ešte pred jej narodením v decembri, absolvovala zvláštny rituál, ktorý ju mal zbaviť strachu z pôrodu. Stretla sa na ňom s najbližšími priateľkami a spoločne rituálne ju, a jej vtedy ešte nenarodené dieťa, oslavovali... 

​Natália je taká "divožienka", ktorá vyznáva úplne iné hodnoty a tradície, ako sú v spoločnosti zaužívané. A platí to aj pri výchove svojej dcérky Wilky, ktorú porodila v polovici decembra. Jej rozkošná dcérka má už pol roka a Puklušová sa priznala, že aj u nich doma začali s prvými príkrmami. Jej výber padol na naozaj netradičný vývar, o ktorom mnohé z vás zrejme ani len nepočuli a na sociálnych sieťach vyvolal veľký záujem. "Ahojte mamky, veľký záujem o recept, ktorý som dostala od nášho pediatra, ako mám dávať prvé príkrmy...Urobíme si vývar a dala som tam listový šalát, ostružina malinová, ostružina černicová, ďatelina, žihľava, divozel veľkokvetý, plus ešte jarná cibuľka celá a mrkva,” opísala netradičné ingrediencie aj samotný postup. "Všetko toto som dala do hrnca, jednu mrkvu s celou vňaťou a varila som vývar cca 50 minút. Keď som odkryla pokrievku, skoro som odpadla. Voňalo to úplne ako mäsový vývar. Keď už bol vývar uvarený, potom som z neho trošku odobrala a dala do menšieho hrnca a nakrájala som tam na kocky menšiu mrkvičku povarila 5-10 minút. Potom som to cele pomixovala a bolo to vynikajúce. Do vývaru si môžete daj aj čokoľvek iné, napr. púpavu. My sme nedali, lebo sme ju nenašli. Takže všetko jedlé, čo rastie, kvitne vtedy, keď to idete variť,”  opísala netradičný recept Natália a dodala. že jej dcérke to veľmi chutilo. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Marguš ? (@michalmargus)

Súvisiace články

Najčítanejšie