Jasno
23°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Mama sa priznala, že TOTO dcére nikdy neumýva: Nie som hnusná, viem, že robím dobre
Zdielať na

Mama sa priznala, že TOTO dcére nikdy neumýva: Nie som hnusná, viem, že robím dobre

Zdroj: Instagram/itsechika

Každý rodič si vychováva deti po svojom a vlastné zásady má aj táto mama. Keď prezradila jeden z hygienických zvykov pri svojej dcére, ľudia ju zasypali kritikou. Myslíte si, že mali dôvod?

Mamička, ktorá si na sociálnych sieťach hovorí “Echika”, prezradila v jednom zo svojich príspevkov, že svojej dvojročnej dcérke nikdy neumýva vlasy šampónom, za čo ju mnohé iné mamy poriadne skritizovali, píše The Sun.

View this post on Instagram

A post shared by It's Echika ? (@itsechika)

27-ročnú mamičku mnohé iné mamy dokonca označili za nechutnú a jej spôsoby považujú za prehnané a extrémne. Echika si však pevne stojí za svojím rozhodnutím a keďže v minulosti pracovala v beauty priemysle, veľmi dobre vie, koľko chémie šampóny obsahujú a na jemné detské vlásky nie sú ani vhodné a ani potrebné.  

Mamička vysvetlila, že dcérkine blond vlásky umýva iba čistou vodou a niekedy použije arganový olej či prírodnú masku. Vlásky tak nie sú vôbec zaťažované a vyzerajú krásne a zdravo. Podľa nej tiež nielen detským vláskom prospieva spánok na hodvábnej obliečke.  

Čo si o tom myslíte vy? Používali ste šampón pri malých deťoch alebo nie?  

 

@itsechika My tips! ❤ 1. Wash/rinse only with water 2. Use argan oil occasionally 3. Use a hair mask once a week/every 2 week Let your toddler enjoy long luscious hair without knots ❤ PS. IT NEVER GETS GREASY! #hairtips #longhair #fyp #toddlersoftiktok ♬ Isn't She Lovely - UNDRESSD & Ellie May

Súvisiace články

Najčítanejšie