Polojasno
16°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Paris Hilton sa bláznila so synom v bazéne, schytala kritiku: Chceš ho utopiť?
Zdielať na

Paris Hilton sa bláznila so synom v bazéne, schytala kritiku: Chceš ho utopiť?

Zdroj: Instagram/PH

Fanúšikovia známej celebritnej milionárky zostali z jej videa so synom zdesení! Nechápu, ako mohla toto urobiť!

Dvojnásobná mamina Paris Hilton (43) – dedička hotelového impéria sa na sociálnych sieťach pochválila videom, na ktorom sa jaší s ročným synom Phoenixom v bazéne. Pozorným fanúšikom však neušiel detail, za ktorý ju poriadne skritizovali, píše foxnews.com.

Všetko by bolo na prvý pohľad v poriadku, až kým si pozorné oko fanúšika nevšimlo, že špeciálnu plaveckú vestu s rukávmi Paris nasadila malému synčekovi naopak!  

„Chceš ho utopiť?!“ písali jej nahnevané mamičky pod príspevok. S plavákom na chrbte a nie pod bruškom by sa totiž chlapček mohol ocitnúť tvárou vo vode a nemal by šancu sa obrátiť bez pomoci!

@parishilton

Adventures with Baby P ?

♬ original sound - ParisHilton

  

„Jejda, vďaka za upozornenie! Tiež som si to myslela...“ zareagovala Paris spontánne. „Ale človek, ktorý mi tú vestu predal, mi povedal, že je to zapnuté takto správne,“ obhajovala sa trochu nepresvedčivo celebrita, hoci na veste je viditeľný nápis FRONT, teda PREDNÁ STRANA!  

„Hlavne som Phoenixa celý čas držala na rukách...“ dodala na svoju obhajobu mamička, ktorá si užíva dovolenku na Havaji nielen s Phoenixom, ale aj dcérou London, ktorá práve oslávila prvý polrok života. Obe deti jej a jej partnerovi, podnikateľovi Carterovi Reumeovi (43), odnosili náhradné matky. 

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Súvisiace články

Najčítanejšie