Polojasno
25°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Elena je vraj najprísnejšia mama: Z pravidiel, ktoré musia jej deti dodržiavať, sa vám zatočí hlava
Zdielať na

Elena je vraj najprísnejšia mama: Z pravidiel, ktoré musia jej deti dodržiavať, sa vám zatočí hlava

Zdroj: facebook/millionairess2018

Každý rodič má svojskú predstavu o tom, ako by mala výchova dieťaťa vyzerať. Niektorí svojim ratolestiam dovolia naozaj všetko, iní majú pre nich jasné pravidlá, ktoré musia dodržiavať. Tie má aj Elena.

39-ročná Elena je matkou dvoch detí - 6-ročného Cliva a 5-ročnej Violety. Sama sa považuje za veľmi prísneho rodiča a stanovila jasné pravidlá, ktoré jej ratolesti musia dodržiavať. Prečo? Takto ich vraj najlepšie pripraví na život. 

Simona Krainová je vraj prísna mama. Prečo? 

​"Myslím si, že veľa rodičov je príliš benevolentných a svoje deti nevychovávajú a nevedia, čo je to disciplína. Ja ich však svojím štýlom pripravujem na život," priznala pre britský web dailystar.co.uk Elena. Medzi jej najprísnejšie zásady patrí napríklad to, že jej deti môžu pozerať televízor iba v nedeľu, aj to len jedinú hodinu! Tablety môžu používať iba na rôzne výchovné hry. Okrem toho nikdy v živote neochutnali sladké cukríky. Ak si deti neupracú všetky hračky, tie ktoré nájde v izbe hodené na zemi, bez milosti vyhodí do koša. Už ako trojročné jej deti museli začať pomáhať s nejakými jednoduchými prácami v domácnosti a v záhrade. Starší syn si dokonca už vie pripraviť vlastné raňajky. Elena dbá aj na to, aby mali pestrú a vyváženú stravu. Denne môžu zjesť iba jednu kalorickejšiu lahôdku ako zmrzlinu, jogurt alebo keksík. "Myslím si, že je dôležité, aby všetko, čo robia, ich aj niečomu naučilo. Musia presne vedieť, čo majú robiť a správne sa stravovať. Moje deti sú šťastné, zdravé a majú dobrý spánok," dodala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie