Oblačno
18°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Tínedžerke priali smrť za to, že otehotnela v 13-tich: Prekvapí vás, ako dnes vyzerá jej život
Zdielať na

Tínedžerke priali smrť za to, že otehotnela v 13-tich: Prekvapí vás, ako dnes vyzerá jej život

Zdroj: Instagram/maddieelambertt

Ľudia z nej boli pohoršení, mnohí jej dokonca vypisovali nenávistné správy. Maddie nakoniec prekvapila tým, že sa o dcérku ako single mama dokázala skvelo postarať. Ako sa im darí dnes?

Maddie Lambert -Crowley sa „preslávila“ tým, že sa stala mamou už ako 14-ročná a vďaka prvému zverejnenému videu „mamou v štrnástich“ si získala sledovateľov z rôznych kútov sveta, pripomína The Sun.

Keďže ľudí zaujíma jej život, názory a skúsenosti ako mamy tínedžerky, rozhodla sa v dokumentovaní svojho bežného života pokračovať. Veľmi rýchlo sa z nej stala internetová senzácia, jej videá na youtube a tiež instagramové príspevky boli veľmi obľúbené, niektoré majú aj viac ako 5-miliónov zhliadnutí. Okrem toho, že sa s fanúšikmi delila o to, aké je to byť teenage matkou, účinkovala aj v úspešnom  programe s rovnakým zameraním, tiež sa venuje beauty témam, najmä mejkapu a vlasom.

Maddie si takto zabezpečila skvelé podmienky a život pre seba aj dcérku Everly a dokonca si kúpila vlastný dom ešte predtým, než dovŕšila 18 rokov! 

Žiaľ, Maddie sa okrem úspechu stertávala na sociálnych sieťach aj s obrovskou vlnou nenávisti a odsúdenia, na čo dnes už nemyslí.  

„Dostala som veľa nenávistných komentárov snáď zo všetkých kútov sveta. Ľudia mi písali, že som zničila život sebe aj dcére, niektorí mi dokonca priali smrť. Pre pol sveta som bola tá najhoršia len preto, že som otehotnela. Pritom som sa vzdala svojho detstva, aby som mohla byť dobrou mamou. Toľko ľudí, o ktorých som si myslela, že sú to priatelia, ma ohováralo za mojím chrbtom. Bola som pre nich len terčom nemiestnych vtipov,“ posťažovala sa ešte ako tínedžerka. 

Vlani sa Maddie vydala za priateľa Randyho a rozhodli sa svoju rodinu rozšíriť. Malého Rydera privítali tento rok v marci. Maddie Lambert-Crowley je tak vo svojich 21 rokoch už dvojnásobnou mamičkou a na svojom živote by vraj nechcela zmeniť vôbec nič!   

Súvisiace články

Najčítanejšie