Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Môže Amee toto myslieť vážne? Matky žiarlia a neznášajú ma, lebo som prirodzene krásna a nie umelá ako ony
Zdielať na

Môže Amee toto myslieť vážne? Matky žiarlia a neznášajú ma, lebo som prirodzene krásna a nie umelá ako ony

Zdroj: Profimedia.sk

Amee bola vždy pyšná na to, aká je pekná aj bez štipky mejkapu a bez toho, aby mala nejaké výplne. Jej prirodzená krása je však tŕňom v oku iným matkám...

Rada sa pekne oblieka a na svoju postavu je veľmi pyšná. 35-ročná Amee si naplno užíva svojho len 15-mesačného synčeka a popri ňom aj pracuje. Keď však s ním navštevuje rôzne detské krúžky, od ostatných matiek cíti nevraživosť. Prečo? 

"Rada chodím po svete prirodzená a nenosím veľa mejkapu. Mám dobrú postavu, nosím šaty a sandále. Vždy, keď prídem na nejaký detský krúžok, ostatné matky na mňa čumia. Myslím si, že len závidia, pretože nemám výplne a nemám vlasy upravené od kaderníka," priznala pre web dailymail.co.uk. Amee nechápe, prečo ju ostatné matky odsudzujú pre jej zovňajšok a závidia jej krásu. Mnohé ženy z jej okolia, po tom, ako si o Amee prečítali článok, však nechápavo krútia hlavou a bránia sa. Nie je to vraj jej zovňajšok, ktorý ich odpudzuje, ale práve prehnané sebavedomie a zvláštny charakter... Čo si myslíte vy, kto má pravdu? 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie