Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Pri TOMTO by sa mnohé matky červenali: Dcéra celebritných rodičov berie materstvo po svojom
Zdielať na

Pri TOMTO by sa mnohé matky červenali: Dcéra celebritných rodičov berie materstvo po svojom

Zdroj: Profimedia

Najstaršia dcéra bývalého hereckého páru Brucea Willisa a Demi Moore si materstvo užíva, no úprimne a bez pozlátka ukazuje aj tie náročné chvíle a strasti. Kým mnohé mamy jej fandia, iným príde jej prístup k materstvu prehnaný.

35-ročná Rumer Willis dostáva pravidelne prívlastky ako “mama rebelka” či “provokatérka” a nie každému je jej extrémna úprimnosť a otvorenosť príjemná, píše hellomagazine.com.

Rumer a jej partner Derek už  pár dní oslávia 1. narodeniny ich dcérky Louetty. Už počas tehotenstva bola svojská mamička propagátorkou domácich pôrodov či napríklad masáže hrádze. Nedávno vzbudila vášnivú debatu na tému dojčenia, keď zverejnila pri príležitosti Medzinárodného dňa žien záber, na ktorom je od pása hore nahá a pri prsiach drží svoju dcérku.

Záber vyvolal vášnivú diskusiu, kým niektorí jej tlieskali za to, že ukazuje ženské telo, ktoré nie je vždy dokonalé. Iní spochybňovali vhodnosť fotografie hore „bez“ a myslia si, že posolstvo mohla rovnako zdieľať aj s menej odhalenou fotografiou.  

Slávna mamička opäť zašla o niečo ďalej, keď pobúrila fanúšikov tým, že popri záberoch s dcérkou propaguje aj vibrátory, pretože aj vyťažené matky si vraj zaslúžia pocit slasti.  

„Nedávno som premýšľala o sile nás mamičiek. Ako neuveriteľne odolné sme,” píše v jednom z ďalších postov a zároveň dodáva, že je dôležité, aby každá mama myslela aj na seba a vedela si dopriať!

„Sólo sexuálne praktiky sú životne dôležité! Veľmi o tom nehovoríme, takže chcem zapracovať na odstránení tejto stigmy tým, že mám pre vás tieto úžasné hračky. Tento mesiac vás pozývam, aby ste si každý týždeň našli čas, kedy budete pracovať len na svojom vlastnom potešení!“ zdieľala na sieti ponuku na objednanie vibrátorov, ktoré propaguje.  

Nuž, väčšina unavených mamičiek by možno viac ako chvíľu s vibrátorom, ocenila pár minút spánku navyše, však?  

Súvisiace články

Najčítanejšie