Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jasmina Alagič prezradila, aký zvyk zaviedla na Veľkú noc: Vyskúšajte TO aj vo vašej rodine!
Zdielať na

Jasmina Alagič prezradila, aký zvyk zaviedla na Veľkú noc: Vyskúšajte TO aj vo vašej rodine!

Zdroj: TV JOJ

Táto celebritná rodina sviatky jednoducho miluje a pri každej príležitosti sa tešia na krásne vyzdobený príbytok. Inak tomu nebolo ani na Veľkú noc, Jasmina prezradila aj tradíciu, ktorá u nich nesmie chýbať .

Aj keď Jasmina Alagič má so svojou rodinou už nehnuteľností viac, najviac doma sú zatiaľ asi stále v rodinnom dome v Malinove neďaleko Bratislavy. Práve toto rodinné hniezdočko doslova rozkvitlo honosnou honosnou veľkonočnou výzdobou už niekoľko týždňov pred sviatkami.

Jasmina si na veľkolepú výzdobu domu zjavne potrpí a rovnako ako pred Vianocami, aj výzdobu na Veľkú noc nechala na profesionálov, ktorí pripravili nádherné jarné dekorácie presne podľa jej želania.

View this post on Instagram

A post shared by @venceky.sk

“Jasminke sme tento rok pripravili veľkonočnú výzdobu podľa jej priania, plnú zelene a mrkvičiek, na dvere sme pridali kvetinový venček, aby sme osviežili dizajn vchodových dverí a po celom dome sme rozmiestnili našich 1 metrových zajačikov. Veľká noc už môže prísť! “ napísali profíci, ktorí sa s výzdobou ich domu naozaj dokonalo vyhrali.   

Veselá veľkonočná tradícia

Jasmina pre Topstar prezradila aj to, ako u nich prežívajú veľkonočné sviatky a ktorú tradíciu do rodiny priniesla ona. Zvyk hľadania čokoládových vajíčok, ktoré veľkonočný zajac poschováva po záhrade si preniesla z Nemecka, kde s rodinou ako dieťa istý čas žila. Dodržiavate podobnú tradíciu aj u vás?    

Súvisiace články

Najčítanejšie