Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dcéra Dary Rolins oslávila 16. narodeniny: Speváčka ukázala hotové poklady z rodinného albumu
Zdielať na

Dcéra Dary Rolins oslávila 16. narodeniny: Speváčka ukázala hotové poklady z rodinného albumu

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Pred šestnástimi rokmi priviedla Dara Rolins na svet svoju jedinú dcéru Lolu, z ktorej rastie krásna mladá slečna. Pri tejto príležitosti speváčka ukázala niekoľko zaujímavých fotiek z rodinného albumu.

Po rôznych vzťahoch našla Dara pred rokmi šťastie práve po boku hudobníka Matěja Homolu, s ktorým sa jej narodila dcéra Laura, ktorú však familiárne volajú Lola. Hoci im vzťah napokon nevydržal, ako rodičia vychádzajú spolu naozaj veľmi dobre.

​Lola včera oslávila svoje 16. narodeniny a to bola príležitosť, aby sa Rolins pochválila svojou krásnou dcérou, ktorú však na sociálnych sieťach tak často nezdieľa. Tentoraz však urobila výnimku. Okrem záujmových fotografií pridala aj dojímavé slová, ktoré ako matka jedinej dcéry prežíva. "Dnes podvečer (včera, pozn. red.) som pred 16 rokmi priviedla na svet Lolu. Malý zázrak. Resp. veľký! Povedala by som, jeden z najväčších. A od tej chvíle už nikdy nič nebolo ako pred tým. Môj život sa vďaka nej začal uberať cestou, na ktorej mi robí už roky tú najlepšiu spoločnosť. A aj keď jej stále dokola spievam "Lola, ďaleko mi neuleť", mám pocit, že sa mi každý rok tak trošičku vzďaľuje... Aj keď je stále moja a máme ten najkrajší vzťah, aký som si len mohla priať, rastie. Dospieva a tá potreba, mať ma nablízku, celkom prirodzene stráca na intenzite. Myslela som si, že sa s tým postupne naučím žiť, ale na niektoré veci sa zvyká ťažko... A aj keď mi z toho býva často smutno, moja láska k nej ma robí tou najšťastnejšou mamou pod slnkom..." vyznala sa Dara. 

Instagram/dararolins_vermi

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie