Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Rituál 4-násobnej mamy pobúril rodičov: Robíte TO takto so svojimi deťmi aj vy?
Zdielať na

Rituál 4-násobnej mamy pobúril rodičov: Robíte TO takto so svojimi deťmi aj vy?

Zdroj: unsplash/vitolda-klein (ilustračná foto)

Každá rodina má svoje výchovné pravidlá a je úplne normálne, že každému vyhovuje trochu iný štýl. Pri tejto mamičke však mnohí pochopenie nemali a myslia si, že to, čo robí s deťmi, nie je správne. Čo si o tom myslíte vy?

Bronte je štvornásobná mama, má trojičky a ešte stršieho syna. Na Instagrame sa stal virálnym jej príspevok, v ktorom otvorene priznala, že sa bežne sprchuje so všetkými svojimi deťmi, za čo ju mnohí skritizovali, píše The Sun.

Je spoločná sprcha (ne)vhodná? 

Mamička otvorene hovorí o tom, že sa sprchuje so všetkými svojimi deťmi, vrátane najstaršieho 7-ročného syna. Práve to bol dôvod, prečo sa do nej mnohí rodičia pustili. Myslia si, že školák v tomto veku je už príliš veľký, aby sa nahý sprchoval spolu s mamou.  

Bronte sa pred hejtermi obhájila tým, že to pokladá za úplne prirodzené a je to podľa nej ten najlepší spôsob, ako deťom vysvetliť všetko o biológii ľudského tela a zároveň im ukázať, ako úplne bežné a neprikrášlené dospelé telo ženy vyzerá. Navyše, je to podľa nej pekný rituál, pri ktorom veľká rodina ušetrí vodu aj čas, keďže sú čistí všetci naraz.

„Všetky telá sa menia, rastú, zmenšujú sa, vznikajú strie, žily, ochlpenie a tak ďalej. Namiesto toho, aby deti videli len vylepšené verzie, vidia úplnú prirodzenosť,” vysvetľuje mamina a dodáva, že v tejto situácii sú otázky skvelé, sú zdravé a deti ich musia klásť, aby mohli rásť a učiť sa.  

Aký názor na spoločné sprchovanie máte vy? Súhlasíte s touto maminou?  

Súvisiace články

Najčítanejšie