Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Ľudia sú zhrození z toho, ako matka kúpe svoju dcéru: Absolútne prehnané, myslia si
Zdielať na

Ľudia sú zhrození z toho, ako matka kúpe svoju dcéru: Absolútne prehnané, myslia si

Zdroj: Profimedia

Mamička sa pochválila tým, aký úžasný kúpeľ pripravila svojej dcérke, no takmer nikto s ňou nezdieľal to nadšenie. Aj vám sa zdá, že ju zbytočne rozmaznáva?

Mladá mama Micah sa na sociálnej sieti podelila o video, v ktorom hrdo ukazuje výzdobu kúpeľňu a čarovný kúpeľ, ktorý pripravila pre svoje malé dievčatko, píše The Sun.

Mamina použila ružové penové šulce určené na plávanie, narezala ich na kúsky a vyrobila z nich rôzne ozdoby, ktoré prilepila lepiacou páskou okolo vane. Dievčatko si tam mohlo prelievať vodu, či z písmenok skladať slová. Do vane pridala ešte ružové šumivé bomby, kopec hračiek aj plávajúceho tučniaka.

TikTok/@makeitwithmicah

Celý priestor ešte vyzdobila LED svetielkami a na skrinku zavesila disko guľu. Na záver ukázala svoje dielo so zhasnutými svetlami a pravdepodobne čakala, že ju ľudia za toto dielo vychvália do nebies.

Ostatní rodičia však mali úplne iný názor ako ona a prišlo im to absolútne prehnané vynakladať toľko energie aj peňazí na kúpeľ pre dieťa. Navyše, nepáčili sa im farebné prísady do vane a príliš dlhé sedenie v nich, čo malému dieťaťu a pokožke vôbec neprospieva.   

“Je pekné, že si chcela potešiť dcérku, ale kvôli jednému kúpaniu vynakladať toľko práce, to sa mi zdá úplne choré,” napísala jedna z mnohých. Čo na takýto detský wellness hovoríte vy?   

@makeitwithmicah Dollar Tree pool noodle crafts are my fav ? Which DIY is your fav? #bathtimeroutine #kidstoys #momlife #nightimeroutine #learningthroughplay #fyp #foryou #organizedhome #asmr ♬ beauty of pixar - nilsodinson

Súvisiace články

Najčítanejšie