Polojasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Baldwinova dcéra ukázala telo v spodnej bielizni: Toto je realita 9 mesiacov po pôrode
Zdielať na

Baldwinova dcéra ukázala telo v spodnej bielizni: Toto je realita 9 mesiacov po pôrode

Zdroj: Profimedia

Mnohé celebritné mamičky sa ponáhľajú s chudnutím po pôrode a najradšej by mali okamžite späť svoje pôvodné krivky. Ireland to vníma inak a úplne bez problémov ukázala, ako jej telo momentálne vyzerá.

Dcéra hollywoodskych legiend Kim Basingerj (70) a Aleca Baldwina (65) Ireland (28) porodila v máji minulého roka svoje prvé dieťatko - dcérku, ktorej dali s partnerom Andrém Allenom Anjosom (hudobník známym pod umeleckým menom RAC), netradičné meno Holland. V tehotenstve pribrala poriadne veľa kíl a hoci sa s chudnutím neponáhľala, priznala, že nie je so svojimi krivkami spokojná, píše portál mother.ly.

Ireland bola nadšená, keď zistila, že čaká dievčatko a počas tehotenstva sa nijako neobmedzovala a dopriala si úplne všetko, na čo mala chuť, čo sa odrazilo na jej postave aj po pôrode.  

„9 mesiacov po pôrode som ďaleko od toho, kde by som chcela byť. Ale už mám brucho a konečne si nájdem čas dostať môj zadok do formy. Nemusím nutne cvičiť každý deň, ale je dôležité robiť kroky k tomu, aby som bola dôslednejšia,“ priznala celebritná mamina.

„Stále mám dni, kedy zjem celú škatuľu sušienok na večeru, ale to je v poriadku!“ dodala Ireland a ukázala v spodnej bielizni, ako jej telo teraz vyzerá.  

Jej úprimné a neprikrášlené zábery aj materské postrehy a skúsenosti mnohé mamičky oceňujú, pretože podobnú realitu zažíva väčšina z nich.   

View this post on Instagram

A post shared by Promiflash (@promiflash)

Súvisiace články

Najčítanejšie