Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Baldwinova manželka pobúrila rodičov kvôli 10-ročnej dcére: Aha, ako ju zobrala von!
Zdielať na

Baldwinova manželka pobúrila rodičov kvôli 10-ročnej dcére: Aha, ako ju zobrala von!

Zdroj: Profimedia

Sedemnásobná celebritná mamina sa rozhodla oddýchnuť si na chvíľku od rodinného kolotoča sa vybrala sa užiť si večer iba so svojou najstaršou dcérou. Netušila však, že jediná fotografia s ňou spôsobí také búrlivé reakcie.

Bývalá inštruktorka jogy Hilaria Baldwin (40) má s americkým hercom Alecom Baldwinom (65) sedem detí, pričom herec má ešte jednu dospelú dcéru Ireland, ktorú má s bývalou manželkou Kim Basinger.

Ako pripomína magazín People, Hilaria sa vybrala do mesta s najstaršou,10-ročnou dcérou Carmen, a na túto špeciálnu príležitosť sa obe nalíčili, teda líčenie mala na starosti práve Carmen. 

"Večerné rande s mojím prvým dieťaťom... nalíčila nás obe. Ako rýchlo rastú a aké je úžasné, keď sa nimi môžeme inšpirovať," napísala Hilaria. "Carmen, si taká výnimočná duša... rovnako ako aj tvoji súrodenci... všetci sú jedineční a rovnako neuveriteľní," dokončila svoje vyznanie a dodala, že sa vybrali spolu von v deň, ktorý je špeciálny aj tým, že sa pred 13-timi rokmi stretla s Alecom.   

Mnohí fanúšikovia celebritnú mamičku podporili a vyjadrili sa, že je rovnako krásna ako mamina, no viac bolo takých, ktorým sa výrazný mejkap na dievčatku vôbec nepáčil a sú presvedčení, že  má na to ešte rozhodne čas.  

Čo si o tom myslíte vy? Dovolili by ste malej dcére nalíčiť sa do spoločnosti?   

Súvisiace články

Najčítanejšie