Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Po 10 mesiacoch ich konečne ukázala a prezradila mená: TOTO sú dvojčatá Hilary Swank
Zdielať na

Po 10 mesiacoch ich konečne ukázala a prezradila mená: TOTO sú dvojčatá Hilary Swank

Zdroj: Profimedia

Mamičkou a rovno dvojnásobnou sa stala až tesne pred päťdesiatkou a celé mesiace svoje deti neukázala verejnosti a dokonca neprezradila ani ich mená. Až doteraz!

Hilary Swank sa stala mamou vlani v apríli. V tej dobe mala 48 rokov a celý proces tehotenstva zvládla bez akejkoľvek ujmy. Porodila dvojčatá, neprezradila však, ako sa volajú. Ako informovali viaceré zahraničné médiá, ako aj český portál super.cz, urobila tak až teraz!

Herečka sa počas tehotenstva zverila, že prvé týždne pre ňu neboli prechádzkou ružovou záhradou a tiež že mala veľkú chuť na ovocie. „Mám pocit, že ženy sú superhrdinky. Čo to naše telá robia? Vždy som milovala svoje ženstvo, ale teraz si hovorím, preboha, čoho všetkého sme schopné?“ prezradila V Late Late Show s Jamesom Cordenom. Po oznámení pôrodu na sociálnej sieti potom hviezda filmu Million Dollar Baby spomenula aj to, že mala ťažší pôrod.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Odvtedy zdieľala snímky zo svojho súkromia, deti ale neukázala. Správna chvíľa prišla až teraz. „Čaká ma náročný týždeň plný talkshow, kde budem hovoriť o svojom novom filme a zábavnom partnerstve, ale povedala som si, že bude najlepšie najskôr s vami zdieľať mená svojich dvoch malých lások. Ďakujem vám, že ste.“ napísala k snímke, kde jej dvojčatá sedia zozadu na pláži, jedno v ružovom a druhé v modrom oblečení a na hlave majú klobúčiky. V piesku sú pomocou kamienkov vytvorené aj ich mená Aya a Ohm.   

Fanúšikovia dali herečke ihneď vedieť, že dala svojim deťom krásne mená. Dvojičky má Hilary so svojím manželom Philipom Schneiderom.   

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Súvisiace články

Najčítanejšie