Zatiahnuté
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Kedysi bola závislá od drog a dnes? TAKTO vyzerá jediná dcéra Jona Bon Joviho
Zdielať na

Kedysi bola závislá od drog a dnes? TAKTO vyzerá jediná dcéra Jona Bon Joviho

Zdroj: Profimedia

Vedeli ste, že legendárna rocková hviezda má až štyri deti a z toho troch synov a jedinú dcéru? Z divokej tínedžerky je dnes sympatická mladá žena, pozrite sa!

Spevák Jon Bon Jovi (61) bol nedávno ocenený na MusiCares, kde získal cenu v Kongresovom centre v Los Angeles. Na slávnostne podujatie prišiel v sprievode svojej manželky Dorothei a dcéry Stephanie Rose Bongiovi, ktorá má už tridsať rokov. Fanúšikovia tak mohli po dlhšej dobe vidieť, ako sa jeho jediná dcéra zmenila.

Ako pripomína magazín People, slávny spevák má so svojou životnou láskou až štyroch potomkov. Okrem najstaršej dcéry majú ešte troch synov – Jessieho (28), Jakea (21), a Romea (19). Napriek popularite ich otca sa obaja rodičia snažili svoje deti vychovávať úplne obyčajne a nikdy ich nanútili, aby sa zapájali do akýchkoľvek aktivít spojených s otcovou kariérou.

Práve o ich dcére sa však písalo najviac, keďže bola ich prvým dieťaťom a Jovi o nej dokonca napísal jeden zo svojich hitov s názvom I’ve Got the Girl. Stephanie sa žiaľ v mladosti dostala k drogám a takmer sa predávkovala heroínom. Rodina ju aj v týchto ťažkých časoch podržala a aj vďaka ich láske a opore sa závislosti zbavila.  

Jediná dcéra Jona Bon Joviho dnes pracuje v televízii ako kameramanka a príležitostne sa s rodinou objaví na rôznych spoločenských podujatiach. Na ktorého z rodičov sa podľa vás podobá viac?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie