Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Má len 4 roky a správa sa ako tínedžerka! Mama je pyšná, ľudia sú z nej zhrození
Zdielať na

Má len 4 roky a správa sa ako tínedžerka! Mama je pyšná, ľudia sú z nej zhrození

Zdroj: Instagram/halston.blake

Žena sa chcela podeliť o video s dcérou, ktoré sama pokladala za milé, väčšinu ľudí však správanie dievčatka poriadne znechutilo. Čo na to hovoríte vy?

Mamička Madison Fisher zdieľala video so svojou 4-ročnou dcérkou Halston a dobre sa zabávala na tom, ako sa predvádza. Ľudia na sociálnej sieti to však za vtipné nepokladajú a zo správania dievčatka zostali zhrození, píše The Sun.

Je úplne bežné, že malé deti sa často a radi hrajú na dospelákov, no v tomto prípade to vyzerá, že dievčatko má maniere puberťáčky už úplne bežné. Jej mama zverejnila video, ako sa jej 4-ročná dcéra prechádza po dome v štýlových kovbojských čižmách zladených s mini kabelkou a tiež s veľkým telefónom v rukách.

Keď prechádza okolo svojej mamy, ktorá natáča, dostane otázku, či je „skutočná tínedžerka“ – na čo dievčatko okamžite odpovie „áno“. 

Madison o svojej dcére prezradila, že sa zbožňuje predvádzať a tiež rada spieva a tancuje, preto je jej prejav taký suverénny. U ľudí však s týmto vysvetlením nepochodila, väčšina z nich si myslí, že by malú dcérku v takomto správaní nemala podporovať, pretože to k jej veku jednoducho nepatrí! 

“Čo bude robiť, keď bude mať dvanásť?” pýta sa jedna z mnohých. Čo si o takomto správaní malého dievčatka myslíte vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie