Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Len 5 dní od pôrodu sa moderátorka správ nechala takto vyfotiť: Je toto vôbec možné?
Zdielať na

Len 5 dní od pôrodu sa moderátorka správ nechala takto vyfotiť: Je toto vôbec možné?

Zdroj: instagram/evaperkausova

Populárna česká moderátorka Eva Perkausová sa len nedávno stala dvojnásobnou mamou. Kým mnohé celebritné mamičky tesne po pôrode publicitu a fotenia nevyhľadávajú, ona je výnimka. Prečo? Pozrite sa!

Krásna česká moderátorka koncom januára priviedla na svet svoje druhé dieťa. Kým väčšina čerstvých mamičiek má plnú hlavu práve starostlivosti o bábätko a veľa času na iné veci im neostáva, Eva je výnimka…

Znie to neuveriteľne, no len 5 dní po pôrode už stála pred objektívom fotoaparátu! Nechala sa nafotiť hneď v niekoľkých krásnych outfitoch spoločne so svojím synčekom. Pri pohľade na jej fotky by asi nikomu ani len nenapadlo, že rodila. Na fotkách totiž vyzerá úžasne! “Ste krásna maminka a vyzeráte fantasticky,” odkázali jej desiatky žien, ktoré nechápu, ako je vôbec možné takto krátko po druhom, pôrode vyzerať. Na jej dokonalé fotky okamžite reagovala ďalšia známa Češka a trojnásobná mama Lucie Šlégrová, ktorá nahlas vyslovila to, čo si mnoho mamičiek pri pohľade na Perkausovej fotky pomysleli. “Neviem, ako to tá ženská robí, ale je to neuveriteľné. Ja to jednoducho nechápem a priala by som každej z nás, aby sme to takto mali… Ženy nie, nebojte sa, nie je to normálne. Určite nie. Normálne je vyzerať opuchnuto, tlsto, unavene a väčšinou, bohužiaľ, fakt nepríťažlivo…” priznala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Mrázková (@danamrazkovaa)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Súvisiace články

Najčítanejšie