Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Verešovej 16-ročnej dcére sa podaril husársky kúsok: Čaká ju hviezdna kariéra?
Zdielať na

Verešovej 16-ročnej dcére sa podaril husársky kúsok: Čaká ju hviezdna kariéra?

Zdroj: Instagram/andreaveresovaofficial

Bývalá misska Andrea Verešová môže byť na svoju 16-ročnú dcéru Vanessu právom pyšná. Z kedysi malého dievčatka rastie profesionálna športovkyňa, ktorej sa začína naozaj dariť!

Modelka z nej nebude, no úspešná športovkyňa by z nej mohla byť. Verešovej dcéra Vanessa už teraz patrí medzi najlepšie snoubordistky v krajine. Na konte má množstvo víťazstiev z rôznych súťaží a vyzerá to tak, že tínedžerka je na najlepšej ceste v spomínanom športe poriadne zabodovať. 

​Vanessa pred pár dňami zažiarila na zimných olympijských hrách v Kórei. V slopestyle vybojovala pre Česko 3. miesto! "Vanesska sa aj napriek svojmu zraneniu odhodlala na zimnej olympiáde v Kórei závodiť a po niekoľkomesačnej pauze zabojovala! Vyplatilo sa. Sme na teba pyšní a hlavne obdivujeme tvoju statočnosť a odvahu a gratulujeme všetkým športovcom, ktorí súťažili a bojovali aj napriek extrémne nízkym teplotám a drsným podmienkam. Ako maminka som na teba hrdá, ale najviac sa teším, že sa mi vrátiš celá a zdravá," nechala sa počuť pyšná Andrea. 

Súvisiace články

Najčítanejšie