Skoro jasno
15°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Hovorili jej bábika s najkrajším úsmevom na svete: Ako sa rozkošné dievčatko zmenilo?
Zdielať na

Hovorili jej bábika s najkrajším úsmevom na svete: Ako sa rozkošné dievčatko zmenilo?

Zdroj: Instagram/ anahita.hashemzadeh.oficial

Mala iba tri roky, keď sa vďaka niekoľkým záberom s rozkošným úsmevom stala hotovou senzáciou. Z malej rozkošnej krásky je dnes už veľká slečna, pozrite sa, ako vyzerá!

Anahita Hashemzadeh si získala tisíce fanúšikov z celého sveta po tom, ako sa jej fotografie rozšírili na sociálnych sieťach, píše eatmy.news. Takmer okamžite ju začali označovať ako najrozkošnejšie dievčatko s čarovným úsmevom. Z Anahity je už veľká osemročná slečna a svojou krásou stále púta pozornosť všade, kde sa objaví.

Podnikavá mamina 

Hoci zábery dievčatka sa stali virálne po tom, ako ich zdieľal jeden miestny poslanec, mamička jej vlastný instagramový účet založila, keď bola ešte malé bábo. Ktovie, možno už vtedy dúfala, že z jej krásnej dcérky bude raz slávna detská modelka.

Popularita „dievčatka s najkrajším úsmevom na svete“ raketovo rástla a mamina sa snažila nádhernú kučeravú dcérku s veľkými zelenými očami a odzbrojujúcim úsmevom presadiť čo najviac. Obaja jej rodičia ju podporovali v modelingovej a hereckej kariére, v ktorej je mimoriadne úspešná aj dnes, hoci už dávno nie je to malé dievčatko.    

Anahita oslávila pred pár dňami ôsme narodeniny a z krásy rozhodne nevyrástla, práve naopak! Pozrite sa, aká krásna mladá dáma je z nej!  

Najčítanejšie