Skoro jasno
20°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Mamička schytala poriadnu kritiku: Pri návšteve ich bábätka vyžaduje od rodiny tieto pravidlá
Zdielať na

Mamička schytala poriadnu kritiku: Pri návšteve ich bábätka vyžaduje od rodiny tieto pravidlá

Zdroj: Profimedia

Stretli ste sa už s tým, aby čerství rodičia poslali rodinným príslušníkom zoznam pravidiel, na ktorom trvajú, ak chcú vidieť ich bábätko?

Každá čerstvá mama má isté želania a očakávania, ktoré sa týkajú návštev krátko po pôrode. Niekedy stačí rodinu a priateľov poprosiť, aby to či ono nerobili, nenosili a podobne. Táto mamička to vzala poriadne zhurta a za zoznam pravidiel pre návštevy si vyslúžila poriadnu dávku kritiky, informuje The Sun.

Mamička Myer Short sa priznala, že podobné pravidlá návštev spísala pre rodinných príslušníkov aj po narodení svojho prvého syna. Teraz sa jej druhé dieťatko ešte ani nenarodilo a na sociálnej sieti sa už stihla pochváliť, že zoznam pravidiel už jej blízka rodina obdržala, za čo schytala od ľudí poriadnu kritiku.  

  • V zozname pravidiel pri návšteve ich bábätka je okrem iných požiadaviek napríklad aj to, aby členovia rodiny nezabudli priniesť darček nielen bábätku, ale aj staršiemu bračekovi.
  • Prijímať budú iba vopred ohlásené návštevy,  
  • Tí, ktorí fajčia si musia pred dotykom s jej deťmi prezliecť oblečenie a umyť si ruky, aby nezapáchali dymom. 
  • Členom rodiny tiež zakázala bozkávať jej deti, čo má podľa nej zabrániť tomu, aby ochoreli.  
  • Rodičia tiež požiadali priateľov a rodinu, aby neoznamovali narodenie ich bábätka online a aby nezdieľali ich fotografie skôr, ako im to povolia.  

Mamička za tieto pravidlá schytala poriadnu kritiku, no ona naďalej trvá na svojom a obhajuje sa tým, že jej rodinní príslušníci sú až extrémne nadšení a tak má obavy, aby to pri návšteve ich novonarodeného bábätka nepreháňali. Čo si o tom myslíte vy?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie