Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Matka ukázala svoje bábätko, ľudia sú v šoku: Neskutočné, veď vyzerá ako dospelý muž!
Zdielať na

Matka ukázala svoje bábätko, ľudia sú v šoku: Neskutočné, veď vyzerá ako dospelý muž!

Zdroj: TikTok/thelifeofletty

Tento “malý” chlapček spôsobil na sociálnych sieťach hotový ošiaľ. Dôvodom je jeho výzor, teda skôr veľkosť. Keď ho uvidíte, tiež nebudete chcieť veriť, že má iba pár mesiacov!

Mamička Letty, ktorá zverejňuje na sociálnej sieti príspevky ako “thelifeofletty” sa pochválila svojim synom a nechala ľudí hádať, koľko má mesiacov, píše The Sun.

Jej video má už viac ako 2,5 milióna zhliadnutí, pretože ľudia sa na malé veľké dieťa nevedia vynadívať. Keď jeho mamička nakoniec prezradila, že jej syn má iba 5 mesiacov, zostali v absolútnom šoku a nechceli tomu veriť.  

Letty si uvedomuje, že jej dieťa je nadpriemerne veľké, no inak je to zdravý chlapec. Problémy začína mať akurát ona, pretože má z nosenia boľavý chrbát, zápästie aj ramená.   

“Ľudí stále udivuje, aký je môj syn obrovský a hovoria, že vyzerá ako dospelý muž,” hovorí mamička chlapčeka, ktorý už teraz váži vyše 11 kilogramov.   

“Je väčší ako moje dvojročné dieťa!” napísala jedna mamička. Ďalší zase zavtipkovali, že by mohol hrať americký futbal, iní ho zase tipovali na zápasníka.   

Nuž, každé dieťa je iné a nemusí to byť iba výsledkom prekrmovania. Videli ste už takéto 5-mesačné bábo?   

@thelifeofletty Hes 25 pounds, wearing 18-24 months, and switching up to size 5 pampers… ? #fyp #bigboy #bigbaby #babiesoftiktok #babytok #momsoftiktok #momlife #mommasboy ♬ original sound - Letty ❤️‍?

Súvisiace články

Najčítanejšie