Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Sláva a bohatstvo v útlom veku mu ničili život: Filmový Kevin našiel šťastie vďaka TEJTO žene
Zdielať na

Sláva a bohatstvo v útlom veku mu ničili život: Filmový Kevin našiel šťastie vďaka TEJTO žene

Zdroj: Profimedia

Vďaka mimoriadne obľúbenej kultovej komédii Sám doma sa zaradil medzi najväčšie detské filmové hviezdy všetkých čias. Žiaľ, popularita a peniaze s ním poriadne zamávali a trvalo niekoľko rokov, kým sa opäť nakopol a zmenil svoj život od základov.

Dnes už 43-ročný Macaulay Culkin sa najviac preslávil ako roztomilý Kevin z komédie Sám doma, ktorá je aj po vyše tridsiatich rokoch stále veľmi obľúbenou vianočnou klasikou.

Nenechajte si ujsť Macaulaya Culkina v komédii Sám doma už tento piatok o 20:40 a Sám doma 2: Stratený v New Yorku na Štedrý večer už o 20:00 na JOJke a tradične bez reklamy!  

Hoci si filmový Kevin v minulosti prešiel celým radom problémov, vrátane závislostí od alkoholu a drog, dnes je z neho príkladný partner a otec dvoch detí. Odraziť sa od dna mu pomohla najmä jeho snúbenica - herečka a modelka Brenda Song (35), s ktorou má dvoch synov.  

Práve jej venoval pri nedávnom odhalení jeho vlastnej hviezdy na Chodníku slávy svoju ďakovnú reč. Hercova snúbenica a mamička dvoch rozkošných chlapcov sedela v hľadisku, na kolenách držala staršieho syna Dakotu a v jednom momente nedokázala udržať slzy.  

„Si pre mňa absolútne všetko,“ vyhlásil herec, ktorý bol tiež veľmi dojatý. „Si môj šampión a jediná osoba, ktorá je za mňa dnes ešte šťastnejšia než som ja sám. Nie si len najlepšia žena, akú poznám, si aj najlepší človek, akého poznám,“ vyhlásil americký herec, ktorý dodal, že vďaka jeho milovanej partnerke jeho život dostal zmysel. „Dala si mi rodinu... "

Profimedia

Kto je Brenda Song?  

Brenda Song je americká herečka a bývalá detská modelka. Podobne ako Culkin, aj ona bola úspešnou detskou hviezdou, preslávili ju filmy a relácie spoločnosti Disney. Brenda počas kariéry herečky a modelky vyštudovala aj vysokú školu. Navštevovala Kalifornskú univerzitu v Berkeley, kde ukončila štúdium psychológie a obchodu, informuje hollywoodlife.com.  

Brenda a Macaulay sa stretli v Thajsku pri nakrúcaní ich filmu Changeland, dokopy sa dali v roku 2017 a zasnúbili sa v minulom roku. Fanúšikovia očakávajú, že rodičia dvoch rozkošných chlapcov si už čoskoro povedia svoje áno.  

Profimedia

Hoci ani jeden z celebritných rodičov svojich synov nezverejňuje na sociálnych sieťach, na verejnosti sa neskrývajú. Paparazzi ich už niekoľkokrát nafotili na prechádzke a je vidieť, že si rodičovstvo naplno užívajú.  

Vyzerá to tak, že Macaulay Culkin už na svoju bujarú minulosť a drogové aféry zabudol a konečne našiel svoje šťastie a spokojnosť v milovanej rodine. Nech im to vydrží čo najdlhšie!  

 

Súvisiace články

Najčítanejšie