Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Krásu majú v génoch: Christovej dcéra ukázala rodinku, z malej Zoje je už hotová slečna
Zdielať na

Krásu majú v génoch: Christovej dcéra ukázala rodinku, z malej Zoje je už hotová slečna

Zdroj: Profimedia

Jediná dcéra bývalej missky porodila dcérku Zoju takmer pred tromi rokmi a je vidieť, že rodičom aj stále krásnej babke robí iba radosť. Pozrite sa, ako si užívala vianočné fotenie!

Daniela Zajíček Christová je šťastnou mamou dcérky Zoje, ktorú má so svojim manželom, hokejistom Milošom Zajíčkom. Rodinka pred pár dňami absolvovala vianočné fotenie a s výsledkom sa krásna mamina pochválila aj svojim fanúšikom na sociálnej sieti.

Rodinka sa na vianočné fotenie zladila do bielo strieborných outfitov a malá Zoja je na záberoch rozkošná na zjedenie. Z malého bábätka už rastie hotová slečna, ktorá zjavne podedila po mame aj babke len to najlepšie.

Daniela Zajíček Christová je nádherná žena s výnimočným zjavom. Krásu zdedila tak po svojej mame, ako aj po otcovi, ktorý je Francúz s vietnamskými koreňmi. 

Jediná dcéra Daniely Christovej sa podobne ako jej mama, zaoberá krásou, kozmetikou a tiež profesionálnym líčením, ktoré rada prezentuje aj priamo na sebe. Žiadna luxusná starostlivosť ani kozmetika však nedá žene tú iskru, ktorú aj Daniela získala práve šťastím a spokojnosťou po boku svojej krásnej rodinky. Pristane im to, však?  

Súvisiace články

Najčítanejšie