Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Priznala, že je lenivá matka a neznáša upratovanie: Odpadnete, ako to v domácnosti tejto ženy vyzerá!
Zdielať na

Priznala, že je lenivá matka a neznáša upratovanie: Odpadnete, ako to v domácnosti tejto ženy vyzerá!

Zdroj: TikTok/Amanda Rose

Byť matkou a zároveň gazdinou je nepochybne jedna z najnáročnejších úloh, ktorá absolútne nie je docenená. Táto dvojnásobná mamina sa nemieni pretrhnúť, aby to u nich doma vyzeralo dokonalo a nebojí sa ukazovať neprikrášlenú realitu, z ktorej zostali mnohí v šoku!

Amanda Rose je mladá mamička dvoch malých detí a “preslávila” sa tým, že na sociálnych sieťach vystavuje celému svetu na obdiv svoj výbuch v domácnosti. Jej videá vyvolávajú u ľudí zmiešané reakcie a väčšinou dostáva poriadnu kritiku, píše brightside.me.

"Som lenivá a upratujem až po niekoľkých dňoch," priznala sa mama bordelárka v jednom zo svojich šokujúcich videí. Pravidelne zdieľa na sociálnej sieti svoju domácnosť, v ktorej sa kopia napríklad použité plienky kdekoľvek po zemi, drez má večne plný riadu, špinavá bielizeň, znečistená chladnička a neskutočný chaos a neporiadok v každom kúsku jej bytu.  

TikTok/Amanda Rose

Jej príspevky síce pravidelne sleduje veľké množstvo ľudí, no takmer všetcí sú zhrození z toho, ako môže v takom neporiadku fungovať. Amanda sa totiž vôbec nehanbí priznať, že upratovanie doslova nenávidí a robí to až vo chvíli, keď jej chýba čistý pohár, alebo sa už nedá prejsť po koberci, na ktorom sa váľa úplne všetko, na čo si len spomeniete. 

Lenivá matka bordelárka dostáva pravidelne “náklad” od iných matiek, ktoré jednoducho pre toto nemajú pochopenie ani ospravedlnenie.   

"Som mama šiestich detí, ale taký neporiadok v dome nikdy nemám...", napísala jedna z mamičiek. Ďalšie jej síce dali za pravdu, že je to niekedy poriadne náročné zvládať popri malých deťoch aj starostlivosť o domácnosť, no toto je už naozaj priveľa.

View this post on Instagram

A post shared by Amanda Rose (@_amanduhh___)

Amanda sa ku kritike vyjadrila tak, že je síce mama, ale rozhodne nie je slúžka. Namiesto pravidelného upratovania vraj radšej trávi čas so svojimi deťmi.  

Nuž, tip top domácnosť naozaj nie je podstatná, ale jej neporiadok je už trošku priveľa, čo poviete? Nehovoriac o tom, že k tomu istému tým vedie aj svoje deti...  

View this post on Instagram

A post shared by Amanda Rose (@_amanduhh___)

@_amanduhh__ Now I’m about to go to the store to get more organizer ? #mom #momlife #clean #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #cleaningtiktoks #cleaninghacks #cleanfreshhype #cleanclearconfident #cleanwithme #cleaningasmr #cleaningtok #cleaningvideo #cleaningproducts #cleaninglady #sahm #sahmlife #lazymom #momsoftiktok #momsontiktok #fyp ♬ A-ha - Take on Me - rifat anjar nur rochmat
@_amanduhh__ I didnt post this the other day but anyways, have a great day today babes ? #clean #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #cleanclearconfident #cleaninghacks #cleanwithme #cleaninghack #cleaningasmr #cleanfreshhype #cleaningmotivation #cleaningtips #cleaningszn #deepclean #lazy #lazymom #cleanitscrunchitcoopit ♬ Take on me(抖音DJ版) - MC九凌

Súvisiace články

Najčítanejšie