Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Uplakaná Soňa Skoncová priznala, čo ju trápi: Svoje deti miluje, no s týmto sa nedokázala zmieriť!
Zdielať na

Uplakaná Soňa Skoncová priznala, čo ju trápi: Svoje deti miluje, no s týmto sa nedokázala zmieriť!

Zdroj: Profimedia

Moderátorka jojkárskeho Topstaru si momentálne naplno užíva mamičkovské povinnosti. Pri dvoch malých deťoch má síce povinností nad hlavu, ale zjavne to s prehľadom zvláda. Čo ju teda tak rozcítilo a dohnalo k slzám?

Soňa Skoncová (36) sa koncom minulého roka stala dvojnásobnou mamičkou, keď im do rodiny k synčekovi Robkovi pribudla dcérka s prekrásnym menom Eliza.

Krásna mamička sa na sociálnej sieti občas podelí s radosťami aj starosťami zo života s dvomi malými drobcami, čo jej fanúšikov vždy poteší. Tentokrát sa však ukázala so slzami v očiach a v dlhom poste sa vypísala z toho, čo ju trápi.  

Sonička priznala, že pred pár dňami skončila s dojčením dcérky, ktorá má teraz 11 mesiacov a nesie to oveľa ťažšie, ako malá Eliza.  

“Cesta každého dieťatka je jedinečná a ja som nekonečne vďačná, že mi bolo dopriate dojčiť obe moje deti. Nikdy nezabudnem na to hlboké prepojenie, ktoré som cítila vďaka tejto láskavej činnosti. Pozeráte sa na malé stvorenie, cítite pohyb pier a dych drobného nošteka - bol to náš čas. Nedokážem udržať slzy, v hlave si prehrávam tú krásnu, namáhavú, vyčerpávajúcu a obohacujúcu cestu. Mrzí ma, že táto etapa končí...” rozcítila sa Soňa, ktorej veľmi dobre rozumie každá žena, ktorá si tým prešla.  

Sonička pre Topstar dodala, že s dvomi detičkami sú veľmi šťastní a spokojní a keďže ďalšie už neplánujú, uvedomuje si, že ten nádherný pocit, už nikdy nezažije...

“Vždy tu budem PRE TEBA, od zajtrajšieho rána dostaneš ešte viac objatí, bozkov a lásky. Začína ďalšie obdobie, zhlboka sa nadýchnem, uvoľním a dovolím Ti slobodne vyrásť. Lebo čo je viac?” dodala Soňa na záver. Držíme jej palce a prajeme celej rodinke veľa zdravia!  

Súvisiace články

Najčítanejšie