Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Dcérku vychováva v luxuse od narodenia: Z toho, čo všetko už vlastní 6-týždňové bábo, budete v šoku!
Zdielať na

Dcérku vychováva v luxuse od narodenia: Z toho, čo všetko už vlastní 6-týždňové bábo, budete v šoku!

Zdroj: Profimedia

Prvé luxusné kúsky mala pre svoju dcérku kúpené skôr, ako prišla na svet, teraz pre ňu chystá nezabudnuteľné Vianoce. Naozaj toto malé bábo potrebuje? Čo na to poviete?

27-ročná mamička Florentina Cunningham miluje luxus a značkové veci a nevedela sa dočkať, kedy to všetko bude môcť dopriať aj svojej vytúženej dcérke. Dievčatko má iba šesť týždňov a už teraz má garderóbu, o ktorej môžu aj mnohé dospelé ženy iba snívať, píše Daily Mail.

Florentina zbožňuje rozmaznávať svoje novonarodené dievčatko, ktoré má nezvyčajné meno Queeniana. Kupuje jej iba luxusné oblečenie a doplnky. V šatníku už má oblečenie od Diora, Versaceho či Burberry. „Už má lepší šatník ako ja,“ povedala Florentina, ktorá jej kúpila prvú kabelku od Chanela ešte pred jej narodením a už teraz nakupuje ďalšie luxusné kúsky, ktorými ju chce obdarovať na Vianoce.  

Profimedia

Florentina dcérku rozmaznáva natoľko, že jej necháva šiť oblečenie na mieru v Taliansku. „Svojej dcére chcem vždy dať to najlepšie. Ľudia na sociálnych sieťach komentujú, že je rozmaznaná a že je ako malá bábika. Mať dievčatko bolo mojím snom a nemohla som sa dočkať, kým príde do môjho života a budem jej môcť nakupovať všetky tie krásne veci,” priznala mamička a dodala, že pod stromčekom bude dcérku okrem iných vecí čakať aj kabelka od Louisa Vuittona. 

Profimedia

Rovnako ako šatník, aj jej detská izbička dýcha luxusom a vyzerá to, akoby tam žila budúca kráľovná. Mamička si kritiku ľudí nevšíma, dôležité je pre ňu iba to, že svoju dcéru miluje a chce si žiť život po svojom.  

Nuž, každý má priority inde... Hlavne nech je dievčatko zdravé!

Profimedia

@florentinahoward1 My Queenianna’s Nursery?? #babynursery #nurserydecor #newbornbaby #babygirl #pink #bespokefurniture #daughter #cherrub #laceandfrills #fyp ♬ original sound - Florentina Cunningham
@florentinahoward1 Our Baby Queenianna Has Well And Truly Been Spoilt By Everyone?? My Mam @rosanna Has Done A Fabulous Job For Us Coming Home? Love Everything??#newbornbaby #daughter #babygirl #spoilt #cominghomesurprise #baby #love #pink #fyp ♬ original sound - ?

Súvisiace články

Najčítanejšie