Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dcéra Lucid zabodovala na súťaži v thajskej škole: Pozrite sa, aká je nádherná!
Zdielať na

Dcéra Lucid zabodovala na súťaži v thajskej škole: Pozrite sa, aká je nádherná!

Zdroj: Instagram/Lucidstyle_official

Jedna z našich najšikovnejších vizážistiek Lucia Lucid Sládečková už nejaký čas žije v Thajsku. Odsťahovala sa sem s mamou a dcérkou Lýdiou. A práve tá zabodovala na miestnej školskej súťaži!

Je to už pár mesiacov, čo sa Lucid so svojimi najbližšími presťahovala do Thajska. Žije si tu spokojný život a jej dcéra Lýdia tu navštevuje miestnu školu. 

​Na ostrove sa práve teraz slávili festival Loy Krathong, ktorý prebiehal aj v Lydkinej škole. Známa vizážistka preto neváhala a svoju dcérku nachystala tak, ako sa to podľa miestnych tradícií patrí. Ako prvé potrebovali zohnať vhodný kostým... "Mali sme fakt krásny deň a keď sme vstúpili do požičovne, staršia pani sa ujala Lydky a dala na na výber rôzne farby, mne zasvietila táto kombinácia a naučila som sa, ako to celé nastajlovať, keďže to má byť presné. Či sa jedná o opasok alebo preväz okolo hrude. Ráno sme vstali a 15 min sme robili vlasy a líčenie. Keď sme to dali dokopy, ja som ostala v úžase, okrem jej super pózovania, bola prenádherná. Zlaté pretkávanie sa trblietalo a išli sme do školy...." opísala nám prípravy Lucid. 

Blonďavé dievčatko vyzeralo naozaj nádherne! Preto nie div, že získala ocenenie. "Lýdia vyšla zo školy so šerpou. Plno ľudí na ňu opäť hľadelo, veď veľa rodičov sa snaží dieťatko krásne nastajlovať, ale nám to vyšlo užasne. Jej ladné pohyby a správanie ju sprevádzajú v pozitívnom vnímaní na dennej baze a tým, že je menšia, je veľmi zapamätateľná... Dostala ocenenie, ja som netušila, že také niečo sa dnes bude diať. Snažila som sa splniť zadanie," dodala na záver hrdá mama. 

Súvisiace články

Najčítanejšie