Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Myslela si, že je v prechode, lekár jej predpísal preháňadlo: Žena doma zažila absolútny ŠOK!
Zdielať na

Myslela si, že je v prechode, lekár jej predpísal preháňadlo: Žena doma zažila absolútny ŠOK!

Zdroj: Profimedia

Všetky tetotenské testy boli negatívne, graviditu neodhalili ani v nemocnici a žena navyše nemala žiadne typické príznaky. Aj vy sa pýtate, ako je niečo takéto vôbec možné?

42-ročná Angličanka Toni Brown mala s manželom dcérky dvojičky v tínedžerskom veku, keď začala pociťovať zvláštne zdravotné problémy. Aj keď príznaky tehotenstva to rozhodne neboli, pre istotu si spravila aj niekoľko tehotenských testov, všetky boli negatívne, píše Daily Star.

Keď prišla Toni na pohotovosť s tým, že sa necíti veľmi dobre a má nafúknuté brucho, lekári jej spravili nejaké testy a poslali ju domov. Graviditu vylúčili na základe tehotenských testov a skôr sa prikláňali k verzii, že ide o kombináciu menopauzy so zažívacími ťažkosťami a možnou zlou funkciou štítnej žľazy. 

„Neskôr mi robili aj krvné testy a ani tie neodhalili, že som tehotná. Neustále som mala pocit, ako keby som mala kameň v žalúdku,” popísala Toni a dodala, že keďže už tehotná bola, presne som vedela, ako sa v takom stave žena cíti, no ona nič také nezažívala a predpokladala, že pôjde skôr o predčasnú menopauzu.  

“Bolo to úplne iné ako predtým. Preto som neriešila, že by som mohla byť tehotná, keď to navyše testy nedokázali“ vysvetlila žena a dodala, že takmer vôbec nepribrala a brucho mala len mierne nafúknuté.  

Profimedia

Zázračné dieťa 

Keď sa jej bolesti stupňovali a nevedela to už vydržať, opäť navštívila pohotovosť. Lekár jej predpísal  preháňadlo, aby sa jej vyprázdnili črevá a po víkende mala prísť na kontrolu. “Vzala som si teda všetky lieky a rozhodla sa odpočívať. Uprostred noci sa to už nedalo ďalej vydržať. Bežala som do kúpeľne a odrazu som začala tlačiť,“ pokračovala.  

Keď jej krik počul manžel, vybehol za ňou zo spálne a čakal ho poriadny šok! Jeho manželka už v rukách držala čerstvo narodené bábätko. Okamžite privolali sanitku a šokovaní lekári potom v nemocnici odhadli, že sa chlapček narodil asi v tridsiatom týždni tehotenstva. Pár dní musel zostať v inkubátore, no je úplne zdravý!  

„Bol to veľký šok. Našťastie je Theo úplne v poriadku, je to pre nás zázračné bábätko,” dodala nakoniec šťastná trojnásobná mama, ktorá doteraz nerozumie, že nikto z lekárov nezistil, že za jej problémami bolo tehotenstvo...  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie