Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Fanúšikovia Katy Perry sú vo vytŕžení: Speváčka prvýkrát ukázala 3-ročnú dcérku na verejnosti
Zdielať na

Fanúšikovia Katy Perry sú vo vytŕžení: Speváčka prvýkrát ukázala 3-ročnú dcérku na verejnosti

Zdroj: Profimedia

Katy Perry má s hercom Orlandom Bloomom rozkošnú dcérku, ktorú doteraz na záberoch ukazovali len veľmi výnimočne a tak, aby jej nebolo vidieť do tváričky. Teraz ju konečne ukázali svetu v plnej kráse.

Malá Daisy Dove sa objavila v hľadisku aj s tatinom na koncerte maminy Katy v Las Vegas, informuje cosmopolitan.com.

Katy Perry mala ďalší zo svojich koncertov v Las Vegas, počas ktorého zaznela aj jej slávna pieseň Hot n Cold. Uprostred vystúpenia sa speváčka na malú chvíľu zastavila a zakričala do hľadiska na svoju dcérku. „Daisy! Veľmi ťa milujem,“ zahlásila Katy a na veľkej obrazovke sa objavila jej malá rozkošná dcérka. „Si maja najlepšia priateľka. Som tak rada, že si tu,“ povedala dojato speváčka.   

Katy Perry počas šou nezabudla ani na svojho partnera, herca Orlanda Blooma, ktorý je otcom malej Daisy. Katy mu poďakovala za to, že je úžasným otcom a „neuveriteľným podporným systémom“. Zároveň dodala, že svoju koncertnú show vytvorila v čase po narodení dcéry v roku 2020.

„Keď som ju uvidela, bolo to, akoby sa všetka láska, ktorú som kedy hľadala, konečne objavila. Urobila ma celistvú, uzdravila ma a ukázala mi, ako sa znova hrať. Táto šou je pre naše vnútorné dieťa a pre nádej, že keby sme mohli všetci vidieť život očami dieťaťa, boli by sme slobodní. Nikdy nezabudnite, že láska je a vždy bude kľúčom,” dodala speváčka.  

Súvisiace články

Najčítanejšie