Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Veľké prekvapenie v slovenskom šoubiznise: Len nedávno sa rozišli, teraz sa tešia na bábätko!
Zdielať na

Veľké prekvapenie v slovenskom šoubiznise: Len nedávno sa rozišli, teraz sa tešia na bábätko!

Zdroj: Instagram/vierka_ayisi

Niekoľko mesiacov tvorili krásny pár a keď ohlásili rozchod, mnohých to zarmútilo. Dvojica však láske dala druhú šancu a teraz poriadne prekvapili správou, že čakajú spoločné dieťatko!

Trénerka jógy a bývalá tanečnica Vierka Ayisi a populárny fitnes tréner Jany Landl len pred pár mesiacmi ohlásili rozchod, no napokon ich to opäť pritiahlo k sebe a nielen to. Na svojich sociálnych sieťach sa podelili o krásnu správu, čakajú prvé spoločné dieťatko.

Známy tréner Jany mal za sebou niekoľko vzťahov predtým, ako začal randiť s dcérou známeho tanečníka a inštruktora jógy Fredyho Ayisiho, no všetko nasvedčovalo tomu, že práve Vierka bude tá pravá, keďže boli jeden pre druhého ako stvorení.  

Zaľúbencov spájali spoločné záujmy a obaja uprednostňovali zdravý životný štýl. O to väčším prekvapením bolo, keď približne po roku randenia ohlásili rozchod. Podľa Vierkiných slov bol dôvodom rozchodu fakt, že každý bol v inej životnej etape a ona hľadala niečo stabilnejšie.

View this post on Instagram

A post shared by Jany Landl (@janylandl)

Ako to už býva, láska nepozná prekážky a aj táto dvojica po čase predsa len zistila, že patria k sebe. Okrem toho, že sa opäť dali dokopy, svoju lásku potvrdili aj krásnou správou.  

“S veľkou láskou a radosťou s vami zdieľame túto krásnu novinku. Nesmierne sa tešíme a prežívame momentálne jedno z najkrajších období v našom živote,” napísala Vierka k spoločnej fotografii s Janym, na ktorej sa už črtá tehotenské bruško.  

Blahoželáme a prajeme veľa zdravia!  

View this post on Instagram

A post shared by Jany Landl (@janylandl)

Súvisiace články

Najčítanejšie