Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Nepotrebujú sa predvádzať, hlavne, že sú šťastní! Slávnu hereckú rodinu by ste na ulici asi nespoznali
Zdielať na

Nepotrebujú sa predvádzať, hlavne, že sú šťastní! Slávnu hereckú rodinu by ste na ulici asi nespoznali

Zdroj: Profimedia

Kým iní celebritní rodičia sa na každú prechádzku s ratolesťami vyparádia, oni na seba nepotrebujú upozorňovať. V civile vyzerajú ako obyčajné sivé myšky a vôbec im to neprekáža!

Paparazzi nafotili v uliciach severného Londýna slávny herecký pár Ruperta Grinta (35), známeho najmä z Harryho Pottera a jeho partnerku, herečku Georgiu Groome (31), informoval magazín OK!.

Dvojica, ktorá tvorí dlhoročný pár už od roku 2011 vyrazila na prechádzku v stredu popoludní aj so svojou trojročnou dcérkou, čo bolo milé a symbolické, pretože svojmu dievčatku dali meno Wednesday (Streda). Rozkošná slečna to síce zatiaľ asi netuší, ale otecko s ňou po jej narodení trhol rekord na Instagrame.

View this post on Instagram

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)

Keď sa totiž filmový Ron Weasley z čarodejníckej série Harry Potter koncom roka 2020 pripojil na Instagram, zdieľal ako prvý záber práve fotografiu s jeho vtedy novonarodenou dcérou. Počas iba štyroch hodín a jednej minúty dosiahol milión sledujúcich, čím o celých 43 minút pokoril rekord britského dokumentaristu Davida Attenborougha z rovnakého roku, ktorý milión sledujúcich dosiahol za 4 hodiny a 44 minút.   

Profimedia

Rupert s Georgiou patria medzi detské herecké hviezdy, zatiaľ čo Grint pre veľa ľudí už navždy zostane Ronom, Georgia najväčší úspech dosiahla rovnako ako tínedžerka. Preslávila sa rolami vo filmoch Z Londýna do Brightonu z roku 2006 alebo o dva roky neskôr v komédii On je fakt boží!

Fanúšikom tejto celebritnej rodinky bolo veľmi sympatické, že si v súkromí na žiadne super outfity nepotrpia. Hlavne, že sú spolu šťastní, no nie?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie