Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Ľudia sú zhrození z výchovnej metódy maminy trojčiat: Spravili by ste TO svojim deťom?
Zdielať na

Ľudia sú zhrození z výchovnej metódy maminy trojčiat: Spravili by ste TO svojim deťom?

Zdroj: Instagram/ identical_triplet_mama

Aj tí najtrpezlivejší rodičia sú pri svojich drobcoch občas v koncoch a skúšajú kadečo, aby sa ich deti upokojili. Táto mamička musí pri trojčatách použiť aj trochu tvrdšie metódy, čo sa mnohým rodičom nepozdáva.

“Ako ďaleko by ste zašli, aby sa vaše deti nebili?” spýtala sa mamina, ktorá ma okrem chlapcov trojičiek ešte aj staršiu dcéru. V jednom zo svojich videí predviedla kontroverznú výchovnú metódu, za ktorú si od mnohých iných matiek vyslúžila poriadnu kritiku, píše mom.com.

Summer Shillingford, ktorá pravidelne zverejňuje rodičovské príspevky na Instagrame ako “Identical Triplet Mama”, nedávno zdieľala video, v ktorom dvom z troch chlapcov zviazala rukávy na tričkách, pretože chlapci sa počas jazdy vo vozíku neustále bili.   

Napriek tomu, že ju mnohí kvôli tomu označili za hroznú matku, povedala, že by to bez problémov urobila znovu, aby tak zabránila ich vzájomnému ubližovaniu si. Summer však hneď vysvetlila, že túto metódu použila len na pár sekúnd, aby synovia pochopili, že si jednoducho nesmú ubližovať. 

 Čo si o takejto výchovnej “pomôcke” myslíte vy? Myslíte si, že je to v poriadku alebo to považujete za príliš kruté?    

Súvisiace články

Najčítanejšie