Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Má sedem detí a hoci ich miluje, ľudia ho nazývajú monštrom: Jeho vzhľad vydesí úplne každého!
Zdielať na

Má sedem detí a hoci ich miluje, ľudia ho nazývajú monštrom: Jeho vzhľad vydesí úplne každého!

Zdroj: TikTok/ camarenahuffcx

Hoci Richard s manželkou vedú klasický rodinný život a svojim deťom sa s láskou venujú, mnohí ho považujú za zlého otca. Dôvodom je práve jeho posadnutosť tetovaniami, na ktorých je aj podľa jeho vlastných slov závislý.

51-ročný Richard Huff z Kaliformie má približne 85 percent tela pokrytého tetovaniami a to vraj ešte ani náhodou neskončil. Ľudia ho kritizujú najmä preto, že je otcom malých detí a detí výzorom nielen ich, ale tiež ich rovesníkov a iných rodičov, píše brightside.me.

Potetovaný tato 

Richard si nechal spraviť prvé tetovanie, keď mal iba 17 rokov a takmer okamžite sa neho stala závislosť. Momentálne má pokryté rôznymi tetovaniami takmer celé telo a to vrátane mien svojich detí na tvári. Čo sa týka počtu, má ich približne 240 a v priebehu najbližších rokov si plánuje doplniť všetky prázdne miesta.  

Kým mnohí tohto otca obdivujú a páči sa im jeho extravagantný zjav, pre mnohých je jeho výzor až desivý, a nepáči sa ani mnohým jeho priateľom, aj keď tvrdia, že napriek tejto závislosti je to skvelý človek s veľkým srdcom. Presne to o ňom tvrdí aj jeho manželka, ktorá s ním lásku k tetovaniam zdieľa a dokonca sa ho snaží dobehnúť.

Extravagantní rodičia prezradili, že im cudzí ľudia denne píšu kruté a urážlivé komentáre, čo považujú za veľmi smutné. Richard verí, že to, čo ľudia hovoria o druhých, odráža ich skutočný charakter.  

"Toto sme urobili a sme šťastní, naše deti sú šťastné a pre nás je to všetko, na čom záleží,“ povedal.  

Richard uznáva, že hoci komentáre na internete ich neraz zrania, nikdy nezmenia jeho hlbokú lásku a oddanosť svojej rodine.  "Že mám tetovania moje deti nevystraší, nerobí to zo mňa zlého otca, moje deti vďaka tomu získajú iný pohľad na život," dodáva potetovaný ocko.  

Čo na túto nezvyčajnú záľubu sedemnásobného ocka hovoríte vy?   

@one_onlymrshuff Found The Love Of My Life ? The Best Daddy ? #fyp #fypage #tattooeddaddy #myjourney #ivfsuccess #mybestfriend #twinboysdad ♬ original sound - bridgetwelsh
@one_onlymrshuff Pretty Girls ? #CapCut #fypシ #tattoomom #viraltiktoks #prettygirlstiktok #mothersoftiktok #fypage #modeling #photoshoots #mylove #married #tattoodad #walklikethis ♬ original sound - Mrs Huff

Najčítanejšie