Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Slovenská topmodelka naložila matkám: Za to, aké sú vaše deti, môžete práve vy!
Zdielať na

Slovenská topmodelka naložila matkám: Za to, aké sú vaše deti, môžete práve vy!

Zdroj: instagram/michaelahlava

Úspešná slovenská topmodelka Michaela Hlaváčková Brezovská sa otvorene pustila do výchovných praktík niektorých matiek, ktoré za to, aké je ich dieťa, obviňujú všetkých naokolo, len nie seba.

Asi každý rodič má úplne inú predstavu o tom, ako chce svoje dieťa vychovať. Hoci majú mnohí iné metódy, cieľ majú spoločný - z detí vychovať spokojných a úspešných dospelých. Problém, že sa to doma nie každému aj úspešne podarí, vidí vychytená modelka Hlaváčková práve v tomto...

​Vedeli ste, že Cigánski diabli odovzdávajú svoje znalosti mladým študentov a pomáhajú z nich vychovať skvelých hudobníkov? 

​"Poviem vám to na rovinu, radšej sedím s deťmi v pieskovisku ako s mamičkami na lavičke. My si v pieskovisku hovoríme veci na rovinu, úprimne, tak ako ich cítime. Smejeme sa, diskutujeme, sem tam si jednu plesneme, poreveme si, pozúrime. Normálka. Celá škála emócií. Je tvoje dieťa také? Onaké? ADHD? Zlé? Nevie rozprávať? Tučné? Šikanujú ho v škole? Tak hádaj, koho je to robota. Áno, správne, tvoja/vaša. Nemáš za čo. Tak sa zobuď, preber, spamätaj! Keby mohli deti rozhodovať, chodia do piesku naboso. A piesok majú všade. V ústach a dokonca, aj v zadku. Deti bažia po tom, aby nám mohli pomáhať. Dokonca radi upratujú! Sú schopné sa o kýbeľ s vodou a handrou pobiť. Ale holt, sú tu ich rodičia, ktorí to vedia pekne posr*ť," nechala sa počuť kráska. Súhlasíte s ňou? 

Súvisiace články

Najčítanejšie